Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Η Λαμία στο πλευρό του μικρού Αλέξανδρου!

Το κοινωνικό της πρόσωπο απέδειξε για μια ακόμα φορά η Λαμία, η οποία στέκεται έμπρακτα στο πλευρό του μικρού Αλέξανδρου.

Η περίπτωση του 8χρονου από την Μακρακώμη έγινε εδώ και λίγες ημέρες γνωστή τόσο στη Φθιώτιδα, όσο και έξω από τα όρια αυτής, συγκλονίζοντας και προκαλόντας κινητοποίηση από όλους.

Σήμερα λοιπόν, η ομάδα μας έχει το μικρό Αλέξανδρο ως… 12ο παίκτη! Ως μία ένδειξη τόνωσης του ηθικού πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΟΦΗ, το παιδί βγήκε μαζί με τους ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο, απολαμβάνοντας τη στιγμή στην αγκαλιά του αρχηγού, Τάσου Καραμάνου.

Υπενθυμίζεται πως το παιδί αντιμετωπίζει την σπαστική τετραπληγία και εγκεφαλική παράλυση. Δεν έχει αυτόνομη βάδιση και τα τελευταία χρόνια το κάνει με περιπατητήρα. Οι γιατροί εικάζουν πως μετά από δύο απαιτούμενες επεμβάσεις και με καθημερινή φυσιοθεραπεία για περίπου ένα έτος ο Αλέξανδρος θα είναι σε θέση να περπατά με μπαστούνι. Η επέμβαση αυτή θα πρέπει να γίνει στις ΗΠΑ και το κόστος του συνολικού εγχειρήματος πλησιάζει το ποσό των 70-75.000 €. Ποσό που ασφαλώς η οικογένεια του δεν διαθέτει.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει ξεκινήσει καμπάνια ώστε να μαζευτεί το ποσό και έχει ανοιχθεί στην Εθνική Τράπεζα λογαριασμός για αυτόν τον σκοπό είναι αυτός: GR78 0110 3960 0000 3960 0966 012. Δικαιούχοι: Μπογιαντζής Αλέξανδρος του Ιωάννη, Μπογιαντζής Ιωάννης του Γεωργίου, Ρηγοπούλου Χρηστίνα του Ιωάννη.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία