Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Θετικά μηνύματα για Μπιάρνασον!

Μια από τις περιπτώσεις -που σαφώς δεν είναι εύκολη- ωστόσο σε πρώτη φάση υπάρχουν θετικά μηνύματα, είναι για τη Λαμία αυτή του Έλμαρ Μπιάρνασον.

Ο Ισλανδός χαφ αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη ως ελεύθερος από την τουρκική Ακίσασπορ. Και μπορεί να χρειάστηκε χρόνο προσαρμογής, η αλήθεια είναι όμως πως αποδείχθηκε μια αρκετά αξιόπιστη λύση. Είτε επιλέχθηκε να ξεκινήσει βασικός, είτε από τον πάγκο.

Παρότι ο 34χρονος αμυντικός χαφ ταλαιπωρήθηκε και από τραυματισμό, συνολικά έχει καταγράψει 17 συμμετοχές και μία ασίστ, έχοντας συνθέσει με τους Ντάνι Μπεχαράνο και Φάνη Τζανδάρη μια εξαιρετική τριπλέτα επιλογών στη μεσαία γραμμή.

Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι πως σε πρώτη φάση τόσο η ομάδα μας, όσο και ο ίδιος ο παίκτης είναι θετικοί στο ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους. Οι προθέσεις εκατέρωθεν, προφανώς θα φανούν στο επόμενο διάστημα, όταν οι δύο πλευρές θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Η εκτίμηση που υπάρχει όμως είναι πως -ακόμα κι αν προκύψουν ενστάσεις- αυτές μπορούν να ξεπεραστούν.

Να σημειωθεί εδώ πως σημαντικό ρόλο στην περίπτωση του Μπιάρνασον θα παίξει και η επιθυμία της οικογένειας του. Ο Ισλανδός έχει έρθει με τη γυναίκα και το παιδί του στην πόλη μας από τον Ιανουάριο και δείχνουν να έχουν βρει τους ρυθμούς τους. Είναι και αυτή μια παράμετρος που θα παίξει το ρόλο της.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία