Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Γρήγορα κοντά μας και ανάμεσα μας!

Μια… γροθιά σύσσωμος ο ΠΑΣ Λαμία συνεχίζει να στέκεται στο πλευρό του μικρού Αλέξανδρου.

Η ιστορία του 8χρονου από τη Μακρακώμη, συγκλόνισε τις προηγούμενες ημέρες την Ελλάδα. Το ίδιο και τους ανθρώπους της ομάδας μας, που έδειξαν άμεσα τα αντανακλαστικά τους και βοήθησαν ενεργά προκειμένου να μαζευτεί το ποσό που χρειαζόταν και το παιδί να μπορέσει να μεταβεί στις ΗΠΑ για να υποβληθεί στην επέμβαση που χρειάζεται για να περπατήσει. Εξίσου μεγάλη ήταν και η ανταπόκριση των φίλων των «κυανολεύκων», με το ποσό να μαζεύεται άμεσα.

Τώρα, λίγο πριν ο Αλέξανδρος πετάξει για την από εκεί πλευρά του Ατλαντικού, η Λαμία φρόντισε να του δείξει πως… είναι μαζί του. Οι άνθρωποι της ομάδας μας, παρέδωσαν στον μικρό μια μπλούζα με τις υπογραφές όλων των παικτών, θέλοντας να του ευχηθούν καλή επιτυχία. Του ζήτησαν δε, να επιστρέψει γρήγορα πίσω.

Υπενθυμίζεται πως το παιδί αντιμετωπίζει την σπαστική τετραπληγία και εγκεφαλική παράλυση. Δεν έχει αυτόνομη βάδιση και τα τελευταία χρόνια το κάνει με περιπατητήρα. Οι γιατροί εικάζουν πως μετά από δύο απαιτούμενες επεμβάσεις και με καθημερινή φυσιοθεραπεία για περίπου ένα έτος ο Αλέξανδρος θα είναι σε θέση να περπατά με μπαστούνι. Η επέμβαση αυτή θα πρέπει να γίνει στις ΗΠΑ και το κόστος του συνολικού εγχειρήματος πλησιάζει το ποσό των 70-75.000 €.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία