Ακολουθήστε μας:

Οπαδοί

Μοίρασε χαρά και χαμόγελα το «Blue Club»!

Το υλικό που μάζεψαν το προηγούμενο διάστημα, παρέδωσαν τα μέλη του «Blue Club» χθες, Παρασκευή στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας του ΚΚΠΠΣΕ.

Αντιπροσωπεία του συνδέσμου βρέθηκε στις εγκαταστάσεις και παρέδωσε τα αθλητικά είδη που αγοράστηκαν με το χρηματικό ποσό που είχε μαζευτεί. Παράλληλα, οι φίλοι του ΠΑΣ Λαμία έδωσαν στα παιδιά μπάλες με τις υπογραφές των παικτών της ομάδας μας, κίνηση η οποία ήταν πρωτοβουλία των «κυανολεύκων» και προκάλεσε ενθουσιασμό.

Το δελτίο Τύπου:

Επισκεφθήκαμε την Παρασκευή 14/5/21 το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας του ΚΚΠΠΣΕ όπου δεχθήκαμε ευχαριστίες από τον Πρόεδρο κ. Δρακάκη Δημήτριο και το προσωπικό του κέντρου για την χρηματική δωρεά του φίλαθλου κόσμου μέσω του Συλλόγου μας προς το Παράρτημα με σκοπό την αγορά αθλητικών ειδών στα παιδιά από καταστήματα της τοπικής μας αγοράς.

Γνωριστήκαμε και παρουσιάσαμε τη δραστηριότητα του Σύλλογου μας στα παιδιά. Ο Συλλογός μας πρόσφερε μία τούρτα, αναψυκτικά, παγωτά. Επιπλέον προσφέρθηκαν ποδοσφαιρικές μπάλες με τις υπογραφές παικτών της ομάδας μας μέσω της διοίκησης του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ!

Τα παιδιά δέχθηκαν τα δώρα με χαρά και ενθουσιασμό. Στη συνέχεια ακολούθησε ξενάγηση και συζήτηση στους υπαίθριους χώρους γηπέδων μπάσκετ και ποδοσφαίρου του Παραρτήματος.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τα μέλη μας, το φίλαθλο κοινό, τους επιχειρηματίες, τον Ερασιτέχνη Λαμίας, την διοίκηση του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, και όλα τα τοπικά ΜΜΕ που όλοι μαζί υποστηρίξατε την προσπάθεια μας και δώσαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μεγάλη χαρά στα παιδιά !

Advertisement
Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οπαδοί