Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Αλλάζει επίπεδο και «μεγαλώνει» η Λαμία!

Εδώ και χρόνια υπήρχε στα σκέψη, πλέον είναι έτοιμο να πάρει σάρκα και οστά. Ο λόγος για την έναρξη τμημάτων από τον Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία.

Όπως ανακοίνωσε το Σωματείο, στο περιθώριο της χθεσινή του τηλεδιάσκεψης αποφασίστηκε η δημιουργία τριών νέων τμημάτων. Ένα γυναικείου ποδόσφαιρου, ένα φούτσαλ και ένα αγωνιστικού μπριτζ. Πρόκειται για μια ιδέα που συζιτιόταν τα προηγούμενα χρόνια. Ωστόσο, δεδομένων των υποχρεώσεων της ομάδας, αλλά και του γεγονότος πως είχε επιστρέψει σε επαγγελματικό επίπεδο μετά από 35 χρόνια, είχε μείνει πίσω.

Παράλληλα, πέραν των παραπάνω, κατά τη διάρκεια του χθεσινού συμβουλίου εγκρίθηκαν οι τροποποιήσεις στο καταστατικό που ήταν απαραίτητες.

Η ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής έκτακτη γενική συνέλευση του συλλόγου μέσω της πλατφόρμας zoom. Συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

1. Εγκρίθηκαν οι τροποποιήσεις του καταστατικού του σωματείου που προτάθηκαν από το Δ.Σ. για εναρμόνισή του με την ισχύουσα νομοθεσία.

2. Επικυρώθηκε η απόφαση του Δ.Σ. για ίδρυση τμημάτων ποδοσφαίρου γυναικών, ποδοσφαίρου σάλας (FUTSAL) και αγωνιστικού μπριτζ.

Επίσης έγινε ενημέρωση των μελών για τις δράσεις και τους στόχους του Δ.Σ.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία