Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Θα το πιέσει για «Ντέλε», αλλά δεν παίζει μόνη!

Υπαρκτό φαίνεται πως είναι το σενάριο που είδε χθες το φως της δημοσιότητας και θέλει τη Λαμία να επιδιώκει την παραμονής του Μίλος Ντέλετιτς και τη νέα σεζόν.

Το θέμα με τον Σέρβο εξτρέμ προέκυψε χθες από ιστοσελίδα φίλα προσκείμενη στην ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, το «enwsi.gr» ανέφερε πως ο 27χρονος εκτός απροόπτου θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά στην ομάδα μας, καθώς στον «Δικέφαλο» δεν υπολογίζεται. Και φαίνεται πως όσα γράφτηκαν, έχουν βάση…

Όπως προκύπτει, ο ΠΑΣ Λαμία όντως θα κάνει προσπάθεια να κρατήσει τον «Ντέλε» και τη νέα σεζόν στο ρόστερ του. Εξάλλου, μιλάμε για τον παίκτη που έκανε τη διαφορά στα πλέι-άουτ, εξασφαλίζοντας σε μεγάλο βαθμό την παραμονή. Μάλιστα, σύμφωνα με το «Sportime» σε μεγάλο βαθμό, ο σχεδιασμός της ομάδας μας από εδώ και πέρα, θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο θα ψηθεί ο παίκτης να ανανεώσει την παραμονή του.

Σε κάθε περίπτωση, στη Λαμία γνωρίζουν πως δεν… παίζουν μόνοι τους. Και ο Ιωνικός φέρεται να ρίχνει ματιές στον Σέρβο, τη στιγμή που φημολογείται ενδιαφέρον και από την Τουρκία και είναι σχεδόν σίγουρο πως η συγκεκριμένη θα είναι από τις υποθέσεις που θα μας απασχολήσουν το φετινό καλοκαίρι.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία