Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Μπαλίτσα και αυτοοργάνωση το Σάββατο στο Λιανοκλάδι!

Ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά όχι σαν τα άλλα, θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο, 12 Ιουνίου στο Λιανοκλάδι.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το πρώτο «Antifa Cup» που διεξάγεται στην πόλη μας, από τα παιδιά του «ΑΣ Άρης Βελουχιώτης». Της πρώτης αυτοοργανωμένης ομάδας στην πόλη μας. Μάλιστα, μέσω των κοινωνικών δικτύων έχει γίνει το ανάλογο κάλεσμα, με τους οργανωτές να υπόσχονται μπόλικο ποδόσφαιρο, σε συνδυασμό με αυτοδιαχειριζόμενο βιβλιοπωλείο, φαγητό, μπύρες και δυνατή μουσική.

Το «παρών» θα δώσουν εκπρόσωποι τριών ακόμα αυτοοργανωμένων ομάδων από κοντινές πόλεις που στηρίζουν το εγχείρημα. Πρόκειται για της «Βαγγελίτσα Κουσιάντζα» από την Καρδίτσα, τον «Ανάποδο» Χαλκίδας, τον «Ελευθεριακό ΑΣ Liberta» από τον Βόλο, καθώς και παιδιά από τον «Άχθος Αρούρης ΑΟ» που θα κάνουν το ταξίδι από την Βέροια, με σκοπό να συμμετέχουν στο -ρομαντικό είναι η αλήθεια- τουρνουά κατά της εμπορευματοποίησης του ποδοσφαίρου.

Για πληροφορίες σχετικά με την μετακίνηση όσων επιθυμούν να δώσουν το «παρών», μπορούν να επικοινωνούν με τον «ΑΣ Άρης Βελουχιώτης» μέσω της σελίδας του στο Facebook (Εδώ). Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το τουρνουά εδώ: https://www.facebook.com/events/809578553008428/

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι