Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Μέτρησε η επιθυμία του παίκτη!

Τα δημοσιεύματα από χθες θέλουν τον Κρίστοφερ Νούνιες έτοιμο να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Λαμίας. Μια μεταγραφή που ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί από την ομάδα, στην Κόστα Ρίκα ωστόσο θεωρούν δεδομένη.

Το θέμα του 23χρονου χαφ είναι ένα από εκείνα που μονοπωλούν το ενδιαφέρον στην χώρα της Νότιας Αμερικής. Και όχι άδικα, δεδομένου πως μιλάμε για ένα από τα πιο ελπιδοφόρα παιδιά του εγχώριου ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, αυτό που αναφέρεται σε όλους τους τόνους είναι πως για να έρθει ο Νούνιες στην ομάδα μας, μέτρησε η πολύ μεγάλη του επιθυμία να δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη. Η ίδια η Καρταχίνες, στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και έχει μείνει σε όλη του την καριέρα, έκανε τα πάντα για να τον κρατήσει. Χωρίς αποτέλεσμα ωστόσο, παρά τους… δεσμούς αίματος που συνδέουν τις δύο πλευρές.

Για τον Κρίστοφερ Νούνιες είχαν κάνει τις προηγούμενες ημέρες κίνηση και τα κορυφαία κλαμπ της χώρας. Η Σαπρίσα και η Αλαχουελένσε. Η πρώτη δε, είχε καταθέσει και επίσημη πρόταση. Η απάντηση ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις ήταν αρνητική και αφορούσε την επιθυμία του ποδοσφαιριστή. Σημειώνεται πως ανάλογη εξέλιξη είχαν οι επαφές και με ένα σύλλογο από το Μεξικό, με τον οποίο ο ποδοσφαιριστής φέρεται να είχε επαφές πριν μεσολαβήσει η προοπτική του ΠΑΣ Λαμία.

Υπεθνυμίζεται πως σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Κόστα Ρίκα, ο Νούνιες έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο με την Λαμία.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία