Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Macron… και του χρόνου!

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, λέει ο λαός και σε αυτό το πλαίσιο, ΠΑΣ Λαμία και Macron θα συνεχίσουν μαζί και τη νέα σεζόν.

Η ομάδα μας ανακοίνωσε την Παρασκευή, την επέκταση της συνεργασίας της με την ιταλική αθλητική εταιρία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Οι δύο πλευρές έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένες από τη μέχρι τώρα συνεργασία τους, σε σημείο που η Macron ανέλαβε πριν λίγους μήνες το στήσιμο του eshop της ομάδας μας, από όπου οι φίλοι της προμηθεύονται αθλητικό υλικό της.

Από τη στιγμή λοιπόν που υπάρχουν ταύτηση απόψεων και στόχων, δεν υπήρχε κανένας λόγος να μην επεκταθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με την εταιρία αθλητικής ένδυσης MACRON που αφορά τον εξοπλισμό τόσο της πρώτης ομάδας όσο και των ακαδημιών.

Η Ιταλική εταιρία MACRON δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στον χώρο του αθλητισμού με μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη, χάρη στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχει καλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των αθλητών, πετυχαίνοντας μεγάλες συμφωνίες.

Το υψηλό λοιπόν επίπεδο υπηρεσιών και η άριστη συνεννόηση και συνεργασία όλα τα προηγούμενα χρόνια είχαν ως φυσικό αποτέλεσμα εμπιστευθούμε τη MACRON για ακόμη μια χρονιά και να συνεχίσουμε μαζί, πιστοί στο μότο «Δούλεψε σκληρά, Παίξε ακόμη πιο σκληρά»

#WORK HARD#
#PLAY HARDER#

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία