Ακολουθήστε μας:

Στοίχημα

Τρεις επιλογές στο EURO από 1.70 μέχρι 2.35

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Φυσικά αυτό που μονοπώλησε το ενδιαφέρον την χθεσινή πρώτη ουσιαστικά ήμερα του Euro ήταν το περιστατικό του Κρίστιαν Ερικσέν. Δεν χρειάζεται να συμπληρώσω κατι άλλο, θα μείνω στην “Ολυμπια” ψυχραιμία του Αρχηγού της Δανίας Κάερ και την εκπληκτική στάση των συμπαικτών του, τους αξίζουν συγχαρητήρια και πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα για το τι σημαίνει αρχηγός σε ένα ομαδικο άθλημα και τι εννοούμε με τον όρο… ομάδα …αυτά.

Στο Μπακού σημειώθηκε η πρώτη ισοπαλία στα τελικά του Euro 2020, καθώς Ουαλία και Ελβετία μοιράστηκαν από έναν βαθμό (1-1). Στο δεύτερο ματς του 1ου ομίλου η Ελβετία ήταν σαφώς ανώτερη, πίεσε την αντίπαλο της και προηγήθηκε με το γκολ του Μπρελ Εμπολό (49′), αλλά ο Κίφερ Μουρ κατάφερε να ισοφαρίσει για την Ουαλία στο 74ο λεπτό.

Από την στιγμή που ο Έρικσεν ανέκτησε τις αισθήσεις του και η κατάσταση της υγείας του σταθεροποιήθηκε οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων με κοινό τους αίτημα προς την UEFA ζήτησαν να συνεχιστεί ο αγώνας, με την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία να κάνει αποδεκτό το αίτημά τους, αν και αρχικά είχε ανακοινώσει την οριστική διακοπή της αναμέτρησης.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Η Φινλανδία, πρωτάρα στη διοργάνωση, με γκολ του Πογιάνπαλο στο 60ό λεπτό νίκησε με 1-0 τη Δανία στο Πάρκεν Στάντιον της Κοπεγχάγης και πήρε τους πρώτους της τρεις βαθμούς.

Τέλος στην τελευταία χρονικά αναμέτρηση της χθεσινής ημέρας το Βέλγιο μπήκε άνετα με τον ιδανικότερο τρόπο στο Euro 2020. Στο δεύτερο ματς του Β΄ ομίλου του τουρνουά, οι «κόκκινοι διάβολοι» «καθάρισαν» από το πρώτο ημίχρονο την αναμέτρηση στην «Gazprom Arena» της Αγίας Πετρούπολης επί της τυπικά γηπεδούχου, Ρωσίας, με το τελικό 3-0 να προέρχεται από τα δύο γκολ του Λουκάκου (10΄, 88΄) και του Μενιέ (34΄).

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Στοίχημα