Ακολουθήστε μας:

Στοίχημα

Ντέρμπι στο Μόναχο, Sold Out στην Βουδαπέστη

Καλημέρα, και καλά κέρδη σε όλους!

Νίκη για την Τσεχία στην πρεμιέρα της στο Euro 2020, μέσα στη Σκωτία, μπροστά σε 12.000 φιλάθλους στο «Hampden Park» της Γλασκόβης, για τον 4ο ομίλο (όπου συμμετέχουν επίσης Αγγλία και Κροατία).

Η πρώτη εμφάνιση της Σκωτίας σε μεγάλο τουρνουά, μετά από 23 χρόνια (τελευταία φορά ήταν το Μουντιάλ της Γαλλίας το 1998), ολοκληρώθηκε με ήττα και απογοήτευση. Η νίκη της Τσεχίας είχε την υπογραφή του 25χρονου επιθετικού της Λεβερκούζεν, Πάτρικ Σικ, που με δύο γκολ (46′, 52′) διαμόρφωσε τις αποστάσεις στο σκορ, αλλά και η λειτουργία των Τσέχων αμυντικών, που σταμάτησαν με επιτυχία τις επιθετικές προσπάθειες των παικτών του Σβικ Κλάρκ.

Με το δεξί μπήκε και το αουτσάιντερ του 5ου ομίλου η Σλοβακία επικρατώντας 2-1 της Πολωνίας στο «Saint Petersburg Stadium» της Αγίας Πετρούπολης. Ένα αποτέλεσμα, το οποίο οφείλει αφενός μεν στο πολύ καλό της πρώτο ημίχρονο και στο αυτογκόλ του Σέζνι στο 18′ (το πρώτο τερματοφύλακα σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα) και αφετέρου στην αφελή κόκκινη κάρτα, δεύτερη κίτρινη (την πρώτη στο τουρνουά) που αντίκρισε ο Κριχόβιακ στο 62′.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Ο Σκρίνιαρ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του στο 69′, ύστερα από την προσωρινή ισοφάριση της Πολωνίας με τον Λινέτι στο 46′. Ο Σφιντέρσκι του ΠΑΟΚ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο σαν αλλαγή στο 85′.

Eνώ στο τελευταίο παιχνίδι της χθεσινής ημέρας είχαμε και την πρώτη «λευκή» ισοπαλία του Euro 2020 στο «Estadio La Cartuja» της Σεβίλλης, όπου η Ισπανία δεν κατάφερε να επικρατήσει της Σουηδίας (0-0) στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο 5ο γκρουπ της τελικής φάσης του τουρνουά.

Με δυο αναμετρησεις συνεχίζεται το Euro 2020 σήμερα και τις αναμετρήσεις της Ουγγαρίας με την Πορτογαλία στην «Ferenc Puskas Arena» στη Βουδαπέστη στις 19:00 και πρώτη φορά μετα απο 15 μήνες πανδημίας, που θα διεξαχθεί σε γεμάτο στάδιο.

Όπως επιβεβαίωσε χαρακτηριστικά η UEFA, «Αυτός θα είναι ο πρώτος διεθνής αγώνας με 100% πληρότητα σε θεατές στην Ευρώπη από τον Μάρτιο του 2020».

Ενώ το δεύτερο παιχνίδι και το μεγαλύτερο εως σήμερα είναι το παιχνίδι στην «Allianz Arena» του Μόναχου στις 22:00 ανάμεσα σε Γαλλία και Γερμανία.

 

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στοίχημα