Ακολουθήστε μας:

ΕΠΣ Φθιώτιδας

«Επιχείρηση καθαρά χέρια» από τον Σακελλάρη!

Τον συνδυασμό με τον οποίο θα κατέβει στις προσεχείς εκλογές της ΕΠΣ Φθιώτιδας, έκανε γνωστό την Πέμπτη ο Κώστας Σακελλάρης.
Με τίτλο «Ποδοσφαιρική Αναγέννηση Σωματείων Φθιώτιδας» στο συνδυασμό συμμετέχουν πέραν του πρώην προέδρου της ΕΠΣΦ 16 ακόμα πρόεδροι συλλόγων του νομού και πέντε μέλη από Διοικητικά Συμβούλια των ομάδων.
Ο συνδυασμός έχει μότο «επιχείρηση καθαρά χέρια» και θέτει ως στόχο την ανάδειξη παιδιών από την περιοχή μας, τη στήριξη στις ομάδες της Ένωσης, αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση και ενίσχυση του ΠΑΣ Λαμία.
Η ανακοίνωση:
Ανακοινώθηκε το όνομα του Συνδυασμού του Υποψήφιου Προέδρου, Κώστα Σακελλάρη, για τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣ Φθιώτιδας στις 28 Ιουνίου.
Το όνομα του Συνδυασμού είναι “Ποδοσφαιρική Αναγέννηση Σωματείων Φθιώτιδας” και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των Υποψηφίων Μελών.
Ο Συνδυασμός απαρτίζεται από 16 προέδρους και 5 μέλη ΔΣ ομάδων που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Φθιώτιδας.
Με μότο “επιχείρηση καθαρά χέρια”, ο Συνδυασμός αποσκοπεί να ηγηθεί της ΕΠΣ Φθιώτιδας, για την ανάδειξη των ταλέντων του νομού, την στήριξη των όλων των ομάδων και την αμέριστη συμπαράσταση και ενίσχυση της Πρώτης ομάδας του νομού, τον ΠΑΣ Λαμία.
Μακριά από σκοπιμότητες, δολοπλοκίες, προσωπικά οφέλη και ιδιοτέλειες, οι 21 ευελπιστούν να αναγεννήσουν το Φθιωτικό ποδόσφαιρο από το τέλμα και την ανυπαρξία που έχει πέσει τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΣ Φθιώτιδας