Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Με έπεισαν πλάνο, Παπαπαϊωάννου και Γρηγορίου»!

Τους λόγους για τους οποίους είπε το «ναι» στη Λαμία και από τη νέα σεζόν θα φοράει τη φανέλα της, ανέλυσε ο Γιώργος Μανούσος.

Μιλώντας χθες στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Metropolis 95.5», ο έμπειρος επιθετικός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μεταγραφή του στην ομάδα μας. Μάλιστα, σχολίασε πως το πλάνο που του παρουσίασαν οι κ.κ. Παπαϊωάννου και Γρηγορίου, ήταν εκείνο που τον έπεισε.

«Με προσέγγισαν καλά οι άνθρωποι της Λαμίας, ο μεγαλομέτοχος, ο κ. Παπαϊωάννου και ο προπονητής ο κ. Γρηγορίου. Μου είπαν για το πλάνο τους και συμφωνήσαμε. Εύχομαι να βοηθήσω την ομάδα να κάνει ένα βήμα παραπάνω», ήταν τα λόγια του.

Όσο δε για την αποχώρηση του από τον Ατρόμητο, είπε: «Ήμουν 4 χρόνια στον Ατρόμητο, με αγαπάνε, τους αγαπώ, έχω άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή. Έπρεπε να αλλάξω περιβάλλον. Με την έλευση του νέου προπονητή μου είπαν ότι θα φέρει κάποιους δικούς του παίκτες και μπορεί να ήμουν δεύτερη επιλογή. Οπότε κοίταξα το συμφέρον μου. Δεν έχω να αποδείξω κάτι παραπάνω».

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία