Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Αναγκασμένη να ψαχτεί για εξτρέμ

Αναγκασμένη να βάλει σε λειτουργία τις εναλλακτικές της είναι η Λαμία μετά τη χθεσινή εξέλιξη και τη μεταγραφή του Μίλος Ντέλετιτς στην Ανόρθωση.

Προφανώς και στην ομάδα μας δεν περίμεναν…. την τελευταία στιγμή. Επιθυμούσαν μεν ο Σέρβος να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της, ωστόσο είχαν πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού τους πως τα πάντα είναι ανοιχτά.

Και μπορεί οι ενδείξεις να ήθελαν τον Ντέλετιτς με τον ένα, ή τον άλλο τρόπο να επέστρεφε στον ΠΑΣ Λαμία, ωστόσο οι εξελίξεις μας διέψευσαν. Έτσι λοιπόν, οι “κυανόλευκοι” θα βγουν στην αγορά.

Η θέση του εξτρέμ, είναι μια από εκείνες που θα ψαχτούν. Έχουν ήδη στο τραπέζι κάποιες περιπτώσεις που θα εξεταστούν. Αν όμως η φετινή κινητικότητα στον ΠΑΣ Λαμία μας έχει διδάξει κάτι, είναι πως δεν θα γίνουν βεβιασμένες κινήσεις.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου και οι συνεργάτες του, θα ζυγίσουν τις επιλογές τους, προκειμένου να βρεθεί ο καλύτερος δυνατός αντικαταστάτης. Εξάλλου, θα αναλάβει το δύσκολο έργο να… μπει στα παπούτσια του Σέρβου άσου κι αυτό κάθε άλλο παρά εύκολο είναι.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία