Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Χωρίς τροφεία, αλλά με ποσοστό μεταπώλησης!

Στην Ελλάδα μπορεί το όνομα του Κρίστοφερ Νούνιες να μας είναι άγνωστο. Από την πρώτη στιγμή είχαμε γράψει ωστόσο πως για τους Κοσταρικανούς πρόκειται για ένα παιδί με πάρα πολλές προοπτικές.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός θεωρείται ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στην πατρίδα του. Αυτός είναι ο λόγος που η Καρταχένα προσπάθησε να τον κρατήσει και οι «μεγάλοι» της χώρας έκαναν ότι μπορούσαν για να τον ντύσουν με τη φανέλα τους.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή, τον οποίο γενικότερα πιστεύουν στη Λατινική Αμερική. Αυτό τουλάχιστον φανερώνει ο τρόπος που το χειρίστηκε η πρώην ομάδα του Καρταχένα. Προφανώς δεν είχε λόγο στη μεταγραφή, καθώς ο παίκτης έμεινε ελεύθερος, φρόντισε ωστόσο να… πάρει κάτι.

Αυτό που αναφέρεται στην Κόστα Ρίκα είναι πως η πρώην ομάδα του Νούνιες συμφώνησε με τη Λαμία να μην δοθούν τροφεία για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Αντ’ αυτού ωστόσο, μπήκε μια ρήτρα της τάξης του 5% σε πιθανή πώληση του ποδοσφαιριστή σε ομάδα εκτός Ελλάδος. Πράγμα που φανερώνει την ξεκάθαρη πίστη των Κοσταρικανών, πως για τον 23χρονου η ομάδα μας είναι ο… δρόμος για το βήμα παραπάνω.

Υπενθυμίζουμε πως ανάλογη ρήτρα είχε βάλει και ο Ερυθρός Αστέρας το καλοκαίρι του 2018 στη μεταγραφή του Λάζαρ Ρόμανιτς.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία