Ακολουθήστε μας:

Τμήματα υποδομής

Ήττα στο αντίο της Κ19

Με ήττα, αλλά καλή εμφάνιση, ολοκλήρωσε η Κ19 της Λαμίας τις εντός έδρας υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 1-0 από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού στο “Αθανάσιος Διάκος” για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών.

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, τα παιδιά του Λάκη Παπανικολάου θα μπορούσαν να έχουν πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία, κοιτώντας… στα μάτια έναν από τους ποιοτικότερους αντιπάλους τους στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο. Οι Πειραιώτες είχαν την πρωτοβουλία, ωστόσο ο ΠΑΣ Λαμία πίεζε ψηλά. Στο 25′ οι “κυανόλευκοι” διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, ενώ αμφότεροι είχαν ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Κάτι που εν τέλει το κατάφερε ο Ολυμπιακός με τον Τσέλιο στο 40ο λεπτό.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και στο δεύτερο μέρος. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες καλές στιγμές στα πρώτα λεπτά, άμεσα όμως η Λαμία ισορρόπησε. Μάλιστα, με τη συμπλήρωση μίας ώρας στο ματς, ο Δαβής σπατάλησε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει. Από εκεί και πέρα, όσο η ώρα περνούσε η ομάδα μας ανέβαζε την πίεση της και έψαχνε να βρει χώρους. Χωρίς επιτυχία ωστόσο, με το 1-0 να διατηρείται μέχρι τέλους.

Μία απάντηση στο “Ήττα στο αντίο της Κ19”

  1. G. K Avatar
    G. K

    Πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα της Λαμίας.. Πολύ καλή διαιτησία..

1 Comment

1 Comment

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τμήματα υποδομής