Ακολουθήστε μας:

Λαμία Futsal

Ξεκινάνε οι εγγραφές για το τμήμα σάλας!

Κάλεσμα σε όσους επιθυμούν να εγγραφούν στο τμήμα σάλας που αναμένεται να δημιουργήσει, έκανε ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία.

Σε δημοσίευση του στη σελίδα του στο Facebook, το σωματείο παραθέτει το σύνδεσμο μέσα από τον οποίο μπορεί να εγγραφεί όποιος το επιθυμεί. Παράλληλα, τονίζει πως βάσει της οδηγίας της FIFA δεν υπάρχει περιορισμός για όσους αγωνίζονται ήδη ως ποδοσφαιριστές σε 11×11. Ακόμα κι αν αγωνίζονται ήδη σε άλλη ομάδα.

Η ανακοίνωση:

Όποιος επιθυμεί να εγγραφεί ως αθλητής στο τμήμα ποδοσφαίρου σάλας του σωματείου μας μπορεί να συμπληρώσει την φόρμα που θα βρεί εδώ.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από απόφαση της FIFA όσοι ποδοσφαιριστές έχουν δελτίο στο 11Χ11, μπορούν πλέον να εκδίδουν ξεχωριστό δελτίο και σε σωματείο σάλας και να αγωνίζονται και στα δύο ξεχωριστά, πλέον, αθλήματα ακόμα και σε διαφορετικούς συλλόγους.

Οι ποδοσφαιριστές έχουν το δικαίωμα να αγωνίζονται και στο Futsal και στο 11Χ11, χωρίς κανένα περιορισμό σχετικό με το δελτίο τους με μόνο περιορισμό το 24ωρο μεταξύ των αγώνων των 2 πρωταθλημάτων.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfHy2pD-gf2c4XZZoYCvC_rigyXmRsXqSy6FvooPggZEUyu7g/viewform?fbclid=IwAR3MAzkHD3de0xJRb70cuvD_mBAkbWR5QYFRsD3HOwKAtqXRFCEd2KeTdCI

Advertisement
Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Λαμία Futsal