Ακολουθήστε μας:

ΕΠΣ Φθιώτιδας

Αποφασίζουν για τη νέα σεζόν στην Αταλάντη!

Κάλεσμα στον κόσμο της Αταλάντης να δώσει το παρόν την προσεχή Τετάρτη (23/6) στη Γενική Συνέλευση του στυλλόγου, έκανε η διοίκηση.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, στην συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο της πόλης, θα πραγματοποιηθεί διοικητικός και αγωνιστικός απολογισμός, ενώ στο τραπέζι θα πέσει και ο προγραμματισμός ενόψει της τρίτης σερί συμμετοχής των Λοκρών στη Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Ο. ”ΑΤΑΛΑΝΤΗ”, με γνώμονα το καλό του Συλλόγου και την ετοιμότητα του για την νέα αγωνιστική περίοδο, με απόφαση του και σύμφωνα με το άρθρο 16 παράγραφος 1 του καταστατικού καλεί τα μέλη του σε ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, η οποία κα πραγματοποιηκεί την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 και ώρα 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Αταλάντης με τα παρακάτω ζητήματα Ημερησίας Διάταξης:

1. Ψήφιση οικονομικού απολογισμού έτους 2020.
2. Διοικητικός-Αγωνιστικός απολογισμός πεπραγμένων αγωνιστικής περιόδου 2020-21.
3. Προγραμματισμός εκλογών νέου Δ.Σ.
4. Διάφορα θέματα.

Σε περίπτωση μη υπάρξεως απαρτίας, η Γ.Σ. κα διεξαχθεί την ίδια ημέρα και ώρα 21:00 στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης.

Ο Α.Π.Ο. ‘’ΑΤΑΛΑΝΤΗ’’ καλεί όλους τους φίλους του Συλλόγου της πόλης μας, να δώσουν το παρόν και όλοι μαζί να συμπορευτούμε η ομάδα μς να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί όπως τα τελευταία χρόνια.

Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας (μάσκες, αποστάσεις, κ.τ.λ.) προς αποφυγή διασποράς του covid-19.

Advertisement
Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΣ Φθιώτιδας