Μετάβαση στο περιεχόμενο
Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2026

Ξεκίνησαν τα… βάσανα!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ
Ξεκίνησαν τα… βάσανα!

Μετά από ένα μήνα διακοπών, οι παίκτες της Λαμίας επέστρεψαν την Δευτέρα στα… βάσανα.

Χωρισμένοι σε γκρούπ, οι κυανόλευκοι ξεκίνησαν σήμερα τις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις, οι οποίες θα ολοκληρωθούν αύριο.

Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη να γίνει η πρώτη επίσημη φετινή προπόνηση στο Αθανάσιος Διάκος.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Ξεκίνησαν τη Δευτέρα 28/6 οι εργομετρικές εξετάσεις για τους παίκτες της Λαμίας. Τα τεστ πραγματοποιούνται στο γυμναστήριο “HOME” από τον Εργοφυσιολόγο, Δρακογιαννόπουλο Νικόλαο και τους συνεργάτες του.

Οι εξετάσεις της πρώτης ημέρας ξεκίνησαν το πρωί και ολοκληρώθηκαν αργά το μεσημέρι με τους ποδοσφαιριστές να περνούν ανά γκρουπ τα τεστ. Αύριο θα συνεχιστούν τα εργομετρικά με τα υπόλοιπα γκρουπ καθώς και οι καρδιολογικές και αιματολογικές εξετάσεις΅».

Βρήκες λάθος; Ενημέρωσέ μας

ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΟΣ Ακολούθησε το LamiaOle

ΣΧΟΛΙΑ

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει.

Γράψε σχόλιο

Δεν χρειάζεται εγγραφή. Το email σου δεν δημοσιεύεται. Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.

Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έλεγχο. Διάβασε τους κανόνες σχολιασμού και την πολιτική απορρήτου.