Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Στο πλευρό του ΠΑΣ Λαμία ο «Μαλιακός»!

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία και το σωματείο ΑΜΕΑ «Μαλιακός» προχωράνε χέρι – χέρι! Συνεχίζοντας το άνοιγμα στην τοπική κοινωνία, το μητρικό σωματείο της ομάδας μας, προχώρησε σε μια άκρως συμβολική κίνηση.

Αντιπροσωπεία του επισκέφτηκε τα γραφεία του σωματείου ΑΜΕΑ «Μαλιακός» και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο, Δημήτρη Καλαμάτα Μαυρίκα. Εξάλλου, πρόκειται για φανατικό υποστηρικτή της ομάδας μας, κάτι που επιβεβαίωσε με την εγγραφή του στα μητρώα του Ερασιτέχνη, αλλά και στο αγωνιστικό τμήμα μπριτζ.

Στη συνάντηση, συζητήθηκε εκτενώς το ενδεχόμενο δημιουργίας τμήματος καλαθοσφαίρισης με αναπηρικό αμαξίδιο, ενώ παράλληλα, ο κ. Καλαμάτας μετέφερε κάποια αιτήματα για την ΠΑΕ, ώστε να γίνει πιο προσιτή η πρόσβαση των αμαξιδίων στο «Αθανάσιος Διάκος».

Αναλυτικά:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα εθιμοτυπική επίσκεψη του Προέδρου του Δ.Σ. του συλλόγου στα γραφεία του σωματείου ΑΜΕΑ ¨ΜΑΛΙΑΚΟΣ¨.

Ο πρόεδρος του σωματείου κ. Δημήτριος Καλαμάτας Μαυρίκας ο οποίος παρακολουθεί ανελλιπώς στο ΔΑΚ ¨ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ¨ τους αγώνες της Π.Α.Ε. αφού τυγχάνει ένθερμος υποστηρικτής της ομάδος, ενημέρωσε τον πρόεδρο του συλλόγου μας για όλες τις δράσεις που έχουν γίνει όλα τα προηγούμενα χρόνια ενώ τον ξενάγησε σε όλους τους χώρους των γραφείων.

Συζητήθηκε επίσης η δυνατότητα ιδρύσεως από τον Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 τμήματος καλαθοσφαίρισης με αναπηρικό αμαξίδιο, πρωτοβουλία που θα την υποστηρίξει το σωματείο ΑΜΕΑ. Επίσης ο κ. Καλαμάτας Μαυρίκας μετά την εγγραφή του στο σύλλογό μας, συμπλήρωσε και αίτηση έκδοσης αγωνιστικού δελτίου για το μπριτζ.

Η συνάντηση έκλεισε με τον πρόεδρο του συλλόγου μας να μεταφέρει στο σωματείο ΑΜΕΑ τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια όλου του Δ.Σ. αλλά και των μελών του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 για το έργο το οποίο επιτελείται, ενώ ανέλαβε την υποχρέωση να μεταφέρει στο μεγαλομέτοχο και στον πρόεδρο της Π.Α.Ε. κάποια αιτήματα που αφορούν την ευκολότερη παρακολούθηση των αγώνων στο ΔΑΚ ¨ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ¨ από τα άτομα με κινητικά προβλήματα.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία