Ακολουθήστε μας:

Τμήματα υποδομής

Τα δοκιμαστικά για την Κ19

Τα καθιερωμένα δοκιμαστικά για την στελέχωση της Κ19 του ΠΑΣ Λαμία έγιναν την Πέμπτη (8/7) στη Νέα Άμπλιανη.

Υπό το βλέμμα του υπεύθυνου των τμημάτων υποδομής, Λάκη Παπανικολάου και των τεχνικών της ομάδας Νέων, αρκετά παιδιά τόσο από τη Φθιώτιδα όσο και από τις γύρω περιοχές γυμνάστηκαν στο προπονητικό κέντρο των «κυανολεύκων» διεκδικόντας μία θέση στην ομάδα.

Άπαντες πέρασαν από τα… ραντάρ των ανθρώπων της Λαμίας και τις επόμενες ημέρες θα ενημερωθούν για το αν υπολογίζονται.

Αύριο εν τω μεταξύ, είναι προγραμματισμένα τα δοκιμαστικά για την ομάδα Κ17.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Φριξος

    09/07/2021 at 7:50 μμ

    ΣΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΙΚΤΩΝ,ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Η ΕΠΙΡΡΟΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΥΤΩΝ, ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ,ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ-ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ, ΝΟΕΙΤΩ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΜΙΚΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ,ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΘΕΙ ΔΕΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ, ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΔΕΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΣΤΩ ΛΥΣΗ,ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ ΤΩΝ ΠΛΕΥΡΩΝ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τμήματα υποδομής