Ακολουθήστε μας:

ΕΠΣ Φθιώτιδας

Η μεγάλη… Παρασκευή της Αταλάντης!

Για την προσεχή Παρασκευή (16/7) μετατέθηκαν οι όποιες εξελίξεις για την Αταλάντη.

Στη Γενική Συνέλευση της περασμένης Δευτέρας (12/7) οι άνθρωποι του συλλόγου δεν πήραν τις απαραίτητες εγγυήσεις που ζητούσαν από τον κόσμο και παραμένει ανοιχτό το ζήτημα της συμμετοχής των Λοκρών στη Γ’ Εθνική της νέας σεζόν.

Όπως έχουν τονίσει οι άνθρωποι του ΑΠΟ Αταλάντη, είναι απαραίτητο την προσεχή χρονιά να έχουν στο πλευρό τους την τοπική κοινωνία, αφού το επίπεδο δυσκολίας μετά την αναδιάρθρωση ανεβαίνει. Ωστόσο, κόσμο και μέλη δεν είχαν την ανταπόκριση που περίμενε ο σύλλογος.

Έτσι, αποφάσισαν να δοθεί παράταση μερικών ημερών, προκειμένου να υπάρξει συστράτευση. Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση ορίστηκε για τις 21:00, την Παρασκευή 16 Ιουλίου και πάλι στο Κωνσταντίνειο πνευματικό κέντρο.

Η ανακοίνωση:

Κρίσιμη Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 16/07/2021 & ώρα 21:00 στο Κωνσταντίνειο πνευματικό κέντρο Αταλάντης για τον σύλλογο μας.

Στη Γ.Σ. της Δευτέρας 12-07-21 δεν υπήρξαν οι απαιτούμενες εγγυήσεις από τα μέλη και τον κόσμο, προκειμένου όλοι μαζί να βοηθήσουν τον σύλλογο να συμμετέχει και να ανταπεξέλθει στο νέο επίπεδο της αναβαθμισμένης Γ’ Εθνικής.

Ας ελπίσουμε στην συστράτευση όλων για το καλό της ομάδας μας διότι τα χρονικά περιθώρια έχουν αρχίσει και στενεύουν.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΕΠΣ Φθιώτιδας