Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Ξεκινάνε αύριο τα διαρκείας!

Στη διάθεση των οπαδών του θέτει αύριο ο ΠΑΣ Λαμία τις κάρτες διαρκείας για τη νέα σεζόν.

Η ομάδα μας ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας, πως από την Τρίτη 20 Ιουλίου ξεκινάει η διαδικασία διάθεσης των καρτών. Μια διαδικασία ιδιαίτερα σημαντική για τη φετινή σεζόν. Αφενός γιατί ο «12ος παίκτης» έλειψε όσο ποτέ στο περσινό πρωτάθλημα και αφετέρου διότι οι «κυανόλευκοι» έχουν κάνει ξεκάθαρο πως θα δώσουν προτεραιότητα στις κάρτες φέτος, για να γλυτώσουν τη διαδικασία των πιστοποιητικών και των ελέγχων για τους μη-εμβολιασμένους.

Εν τω μεταξύ, για μια ακόμα σεζόν, η ΠΑΕ δείχνει στην πράξη πως θέλει τον κόσμο της Λαμίας δίπλα της. Αυτό αποδεικνύουν οι τιμές, με τις ανανεώσεις να ξεκινάνε από τα 120€ και τις νέες κάρτες από τα 140€. Παράλληλα, υπάρχουν και φέτος πακέτα γονιού-ανηλίκου σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές.

Αναλυτικά η καμπάνια:

Το Εισιτήριο Διαρκείας περιλαμβάνει όλους τους ΕΝΤΟΣ έδρας αγώνες

  • Του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE INTERWETTEN 2021 – 2022
  • Του Κυπέλλου Ελλάδας 2021 – 2022.

√ Η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 ξεκινά την Τρίτη 20 Ιουλίου στις 10:00 π.μ.

√ Η ανανέωση του εισιτηρίου διαρκείας ή η κράτηση νέου μπορεί να πραγματοποιηθεί προς το παρόν αποκλειστικά τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 6974990245 ΔΕΥΤΕΡΑ με ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00 με 17:00 ή στέλνοντας e-mail με τα στοιχεία στο lamiafctickets@gmail.com.

  • Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας της περιόδου 2019/2020 έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν την ίδια θέση που είχαν κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2019/2020 ή εάν επιθυμούν μπορούν να μετακινηθούν σε οποιαδήποτε άλλη ελεύθερη διαθέσιμη θέση προς πώληση.
  • Ταυτόχρονα με τις ανανεώσεις, οι νέοι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας σε οποιαδήποτε θέση δεν είναι δεσμευμένη από παλαιούς κατόχους.

√ Εισιτήριο διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 μπορούν να προμηθευτούν μόνο εμβολιασμένοι φίλαθλοι κατά της νόσου covid-19

√ Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για ανανέωση ή νέα εγγραφή είναι η αστυνομική ταυτότητα του φιλάθλου, η καταχώριση του ΑΜΚΑ, του αριθμού δελτίου ταυτότητας, του αριθμού κινητού τηλεφώνου, καθώς υποχρεωτικά και του e-mail επικοινωνίας.
*Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης για την έκδοση οικογενειακού εισιτηρίου ή εισιτήριο ανηλίκου.

√ Ειδικότερα και σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα καθώς και τις σχετικές ΚΥΑ για αγορά εισιτηρίων διαρκείας, οι φίλαθλοι θα πρέπει να επιδείξουν κατά την αγορά:

  • πιστοποιητικό εμβολιασμού Covid-19
  • προγραμματισμένο ραντεβού εμβολιασμού

Στην τελευταία περίπτωση, το εισιτήριο διαρκείας θα παραλαμβάνεται μετά το πέρας 14 ημερών από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού.
Η επαλήθευση των πιστοποιητικών εμβολιασμού θα γίνεται μέσω της επίσημης εφαρμογής της Ελληνικής Δημοκρατίας Covid Free GR

√ Κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα (1) εισιτήριο διαρκείας.

  • Γενικές οδηγίες κατόχων εισιτηρίων διαρκείας & αγώνα

√ οι ανήλικοι φίλαθλοι προσέρχονται στο γήπεδο με δήλωση self test γονέων,

√ ο έλεγχος όλων των παραπάνω γίνεται κατά την προμήθεια του εισιτηρίου ενώ και κατά την είσοδο στο γήπεδο θα πραγματοποιούνται έλεγχοι ταυτοπροσωπίας,

√ η χρήση εγκεκριμένης ιατρικής μάσκας προστασίας είναι υποχρεωτική για όλους όσους βρίσκονται εντός της γηπεδικής εγκατάστασης,

√ για την αποφυγή της εξάπλωσης της πανδημίας covid-19 όλοι οι φίλαθλοι που θα παρευρίσκονται στο γήπεδο οφείλουν να ακολουθούν τις σχετικές οδηγίες της πολιτείας καθώς και του προσωπικού ασφαλείας του γηπέδου.

√ Τρόποι Πληρωμής Εισιτηρίου Διαρκείας

Μετρητά.

Χρεωστικές Κάρτες

Πιστωτικές Κάρτες

Κατάθεση στον λογαριασμό της ΠΑΕ *

(GR65 0160 2690 0000 0008 4958 361 ATTICA BANK)

Μεταφορά μέσω Web Banking

* Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται ο αριθμός κερκίδας και το ονοματεπώνυμο του αγοραστή ο οποίος θα πρέπει πάντα να κρατάει αντίγραφο της κατάθεσης ως αποδεικτικό στοιχείο.

√ Κατηγορίες Εισιτηρίων Διαρκείας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΙΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ
VVIP 800€ 750€
GOLD VIP 370€ 350€
ΚΕΡΚΙΔΕΣ 3-4-5-6 260€ 240€
ΚΕΡΚΙΔΕΣ 15-16-17 140€ 120€
*Οι κερκίδες 3-4-5-6 είναι στεγασμένες
ΚΕΡΚΙΔΑ 1 – 2 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ
1 ΓΟΝΙΟΣ – 1 ΑΝΗΛΙΚΟΣ** 150€ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΔΩΡΕΑΝ
2 ΓΟΝΕΙΣ – 1 ΑΝΗΛΙΚΟΣ 210€ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝΗΛΙΚΟΣ  ΔΩΡΕΑΝ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ 140€ ΝΕΟ /120€ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ
**Πρόκειται για παιδιά έως 15 ετών – γεννημένα μέχρι και το 2006.

Μία απάντηση στο “Ξεκινάνε αύριο τα διαρκείας!”

  1. Λαμιωτης Avatar
    Λαμιωτης

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ…ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!!! ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ…ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ…ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ….

1 Comment

1 Comment

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία