Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

Μπράβο ρε μάγκα Αλέξανδρε!!!

Στο Μιζούρι των ΗΠΑ είναι ένα κομμάτι του μυαλού όλων μας τις τελευταίες ημέρες! Εκεί που ο δικός μας μικρός Αλέξανδρος δίνει τη μάχη του, προκειμένου να διεκδικήσει όσα έχει στερηθεί.

Πρόκειται για τον 8χρονο από τη Δυτική Φθιώτιδα, του οποίου η περίπτωση μέσω του ΠΑΣ Λαμία έγινε γνωστή στο πανελλήνιο. Ο Αλέξανδρος πάσχει από σπαστική τετραπληγία και εγκεφαλική παράλυση, με αποτέλεσμα να χρειάζεται υποστήριξη για να μπορεί να περπατάει.

Εδώ και λίγες ημέρες -μετά από την επίσκεψη του στην ομάδα μας που πραγματοποιούσε την προετοιμασίας της στο Καρπενήσι, ο μικρός ταξίδεψε για τον Σεντ Λούις στις Ηνωμένες Πολιτείες, εκεί που υπάρχει ένα από τα κορυφαία παιδοχειρουργικά νοσοκομεία του πλανήτη.

Χθες μάλιστα υπεβλήθη σε επέμβαση 4 ωρών, με την μητέρα του, Χριστίνα Ρηγοπούλου, να ενημερώνει τον κόσμο που ενδιαφέρθηκε πως όλα πήγαν κατ’ ευχήν και πλέον το παιδί μπαίνει στη μεγάλη φάση της αποκτάστασης, ώστε να μπορέσει για πρώτη φορά να σταθεί στα πόδια του.

«Ύστερα από μια επέμβαση που κράτησε 4 ώρες, ο Αλέξανδρος μας έχει ξυπνήσει και είναι καλά. Ευχαριστούμε για πολύ όλους σας για το ενδιαφέρον. Ξεκινάμε από Σάββατο την επόμενη, μεγάλη φάση της αποκατάστασης», ήταν το μήνυμα της κ. Ρηγοπούλου, γεμίζοντας χαρά τον κόσμο.

Άλλωστε η υπόθεση του Αλέξανδρου είχε συγκινήσει όσο λίγες, με την ομάδα μας και τον κόσμο να καταφέρουν μέσα σε μόλις τρια 24ωρα να συγκεντρώσουν το ποσό που απαιτούταν, ώστε το παιδί να ταξιδέψει στις ΗΠΑ και να κάνει τα τρία χειρουργία που απαιτούνται!

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ