Ακολουθήστε μας:

ΕΠΣ Φθιώτιδας

Ευχαρίστησε Τσαπρούνη η Αταλάντη

Ο Πάρης Τσαπρούνης αποφάσισε να ακολουθήσει τον Μάκη Ζαχαρόπουλο στην έξοδο από την Αταλάντη και οι Λοκροί τον αποχαιρέτησαν όπως έπρεπε.

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν, τον ευχαρίστησαν δημόσια για την προσφορά του στον σύλλογο τα τελευταία τρία χρόνια. Έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στην παρουσία του και επεσήμαναν πως η απόφαση πάρθηκε κοινή συναινέσει και έγινε απόλυτα σεβαστή η επιθυμία του να αποχωρήσει.

Παράλληλα γνωστοποίησαν πώς βρίσκονται πολύ κοντά στη στελέχωση του τεχνικού τιμ καθώς και σε κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίες θα ανακοινωθούν στο προσεχές μέλλον.

Η ανακοίνωση:

Ο Α.Π.Ο. ”ΑΤΑΛΑΝΤΗ” αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον Πάρη Τσαπρούνη, προπονητή τερματοφυλάκων και βοηθό προπονητή της ομάδας μας τα τρία τελευταία χρόνια κατά την διάρκεια των οποίων  συνέβαλλε σημαντικά στην επίτευξη των μεγάλων επιτυχιών του συλλόγου μας.
Η απόφαση του να ακολουθήσει τον πρώην προπονητή μας Μάκη Ζαχαρόπουλο είναι απόλυτα σεβαστή φέρνοντας την κοινή συναίνεση λύση της συνεργασίας μας.
Εμείς τον ευχαριστούμε και ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας κάθε επιτυχία σε όλα τα επίπεδα γιατί εκτός από καλός προπονητής είναι και ένας εξαίρετος χαρακτήρας.
Ο Α.Π.Ο. “ΑΤΑΛΑΝΤΗ” ήδη βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους ανθρώπους που θα απαρτίζουν το νέο τεχνικό team καθώς και σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.
Το Δ.Σ. συνεχίζει με την ίδια περίπου σύνθεση πλαισιωμένο και από νέους ανθρώπους που θα στηρίξουν το σύλλογο τη νέα αγωνιστική χρονιά.
Αναμένονται οι ανακοινώσεις…

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΣ Φθιώτιδας