Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Η Λαμία τους κινητοποίησε όλους για τον Ντάνι»!

Για το ατύχημα του Ντάνι Μπεχαράνο και την ενημέρωση που ο ίδιος έχει, μίλησε στον Τύπο της Βολιβίας ο πατέρας του.

Συγκεκριμένα, ο Μάρκος Αντόνιο Μπεχαράνο αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν με τον μεσοαμυντικό της Λαμίας και την κατάσταση της υγείας του.

«Μίλησα με το γιο μου πριν λίγες ώρες. Μου είπε ότι παραμένει στο νοσοκομείo. Έχει διαγνωστεί με κάταγμα και χτυπήματα στα ζυγωματικά, το σαγόνι και το στομάχι του. Θα παραμείνει κλινήρης για μερικές ημέρες ακόμα και στη συνέχεια θα πάρει εξιτήριο για να αναρρώσει στο σπίτι του. Δόξα τω Θεώ το ατύχημα δεν είχε ακόμα πιο σοβαρές συνέπειες», σχολίασε.

Παράλληλα, ο πατέρας του αθλητή αναφέρθηκε στην καταλυτική παρουσία των ανθρώπων του ΠΑΣ Λαμία, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλευρό του γιου τους. Μάλιστα, αποκάλυψε πώς ο ίδιος ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου μεσολάβησε, αναφέροντας: «Η διοίκηση του συλλόγου έχει φερθεί άψογα. Αυτοί κινητοποίησαν τις αρχές και φροντίζουν ώστε να περιποιούνται τον Ντάνι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Από όσο γνωρίζω, ακόμα και ο πρόεδρος ο ίδιος έχει ασχοληθεί προσωπικά με το θέμα, για να μην λείψει τίποτα».

Όσο για το πως ενημερώθηκε για το ατύχημα, ο Μάρκος Αντώνιο Μπεχαράνο είπε: «Ενημερωθήκαμε από ένα πρόσωπο του οικογενειακού μας περιβάλλοντος, που έμαθε για το ατύχημα από τα Μέσα στην Ελλάδα».

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία