Ακολουθήστε μας:

Οπαδοί

Έφυγαν τα πρώτα και συνεχίζουν

Ένας σημαντικός αριθμός ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων έφυγε για τη Βόρεια Εύβοια από το Blue Club.

Σε συνεργασία με τους Fadomades, οι οργανωμένοι της ομάδας μας συγκεντρώνουν από την περασμένη Δευτέρα πράγματα για τον γειτονικό νομό, ως μια ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στα όσα έζησαν.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, οι αποστολές θα συνεχιστούν.

Η ανακοίνωση:

Συνεχίζεται η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας στα χωριά της Βόρειας Εύβοιας. Ο Σύλλογος  μας ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας από τη Δευτέρα 9/8 όπου και ξεκίνησε η προσπάθειά μας.
Η πρώτη αποστολή ολοκληρώθηκε με την παράδοση των ειδών στους κατοίκους του χωριού Βουτάς το οποίο βρίσκεται σε περιοχή που υπέστη βαρύτατη καταστροφή. Οι κάτοικοι του χωριού μας καταευχαρίστησαν συγκινημένοι. Η κίνησή μας αυτή πέραν της έμπρακτης προσφοράς φέρει και ένα μύνημα ελπίδας προς αυτούς τους ανθρώπους. Μύνημα συμπαράστασης και στήριξης στον δύσκολο αγώνα τους για την επιβίωση την επόμενη ημέρα της καταστροφής.
Όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία μας επί της οδού Παπασιοπούλου 39 στα Γαλανέικα όπου και συγκεντρώνουμε τα είδη απογευματινές ώρες 19:00 -21:00 ημέρες Δευτέρα έως Πέμπτη.
Σας ευχαριστούμε

 

 

 

Advertisement
Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οπαδοί