Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Έχει «κλειδώσει» η ενδεκάδα!

Στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιεί ως βασική, δείχνει να έχει κατασταλάξει ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ο 47χρονος τεχνικός, με βάσει όσα έδειξε στα πρόσφατα φιλικά της Λαμίας, δείχνει να έχει «κλειδώσει» τους λογιζόμενους ως βασικούς στο μυαλό του. Τουλάχιστον για τα πρώτα ματς στο πρωτάθλημα.

Στα δύο πρόσφατα τεστ με Ιωνικό και ΑΕΚ, ο ΠΑΣ Λαμία επί της ουσίας ξεκίνησε με την ίδια ενδεκάδα. Μοναδική παραλλαγή, ήταν η χρησιμοποίηση του Λουκά Βύντρα στο ματς με την «Ένωση», αντί του Κώστα Προβυδάκη, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τους Νικαιώτες.

Από εκεί και πέρα όμως, δεν υπήρξε καμία αλλαγή. Γεγονός που μας δίνει έναν… μπούσουλα για το τι θα δούμε φέτος και είναι γεγονός πως δεν θα υπάρχουν τεράστιες αλλαγές σε σχέση με το σύνολο που έκανε πορεία πρωταθλητισμού πέρυσι.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια χρησιμοποιήθιηκε ο Σαράνοφ, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Αντέτζο και Μαζουλουξή, ενώ ο Μαρτίνεθ ήταν στα αριστά. Στα χαφ βρέθηκαν οι Γκέντσογλου – Τζανδάρης, με τον πρώτο να αντικαθιστά τον Μπεχαράνο, μέχρι αυτός να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς.

Από εκεί και πέρα, ο Νούνιες χρησιμοποιήθηκε πίσω από τον επιθετικό. Μανουσάκης και Ρόμανιτς κατέλαβαν τις πτέρυγες δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, με τον Καραμάνο μόνο του στην κορυφή.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία