Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Διαρκείας και την Κυριακή!

Κανονικά θα συνεχιστεί η διάθεση των καρτών διαρκείας του ΠΑΣ Λαμία και αύριο Κυριακή (19/9).

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, τα γραφεία της στην πλατεία Ελευθερίας θα ανοίξουν και αύριο, προκειμένου να συνεχιστεί η διάθεση των εισιτηρίων από τις 10:00 μέχρι τις 16:00.

Οι «κυανόλευκοι» προχώρησαν σε αυτή την κίνηση με σκοπό να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι και να μην δημιουργείται συνωστισμός. Εξάλλου, η Λαμία έχει έμπρακτα αποδείξει την ευαισθησία της στα θέματα της πανδημίας. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφασίστηκε την φετινή σεζόν να μην εκδοθούν καθόλου εισιτήρια και δικαίωμα εισόδου στα εντός έδρας ματς να έχουμε μόνο οι κάτοχοι καρτών διαρκείας.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι αύριο Κυριακή 19/9 τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 10:00 μέχρι τις 16:00 για την παραλαβή των καρτών και την έκδοση νέων καρτών διαρκείας.

Η ΠΑΕ Λαμία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα διασφάλισης της εφαρμογής των κυβερνητικών αποφάσεων με ΜΟΝΑΔΙΚΟ γνώμονα την προστασία των φιλάθλων της αλλά και της δημόσιας υγείας.

Καλούμε τους φιλάθλους μας να τηρήσουν τα προβλεπόμενα μέτρα.

Advertisement
Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία