Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Εξετάζονται τα οπαδικά κίνητρα για το επεισόδιο στο Θέατρο!

Οπαδικά κίνητρα βλέπουν οι Αρχές ως ένα από τα ενδεχόμενα, για το σοβαρό επεισόδια που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Παρασκευής (18/9) στην Δημοτικό Θέατρο. Μάλιστα, οι πληροφορίες για τα όσα συνέβησαν, σοκάρουν.

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Παρασκευής δύο ομάδες νεαρών μετά από πολύ έντονο διαπληκτισμό ήρθαν στα χέρια στο ύψος του Δημοτικού Θεάτρου. Όπως ανέφεραν χθεσινά δημοσιεύματα, κινητοποιθήθηκε πολύ μεγάλη αστυνομική δύναμη στην περιοχή, καθώς οι καταγγελίες από τους περίοικους έκαναν λόγο για πολύ σοβαρό περιστατικό.

Μάλιστα, το σχετικό δημοσίευμα του Lamiareport.gr ανέφερε πως τα άτομα έφεραν μαζί τους μαχαίρι, κατσαβίδι και πτυσσόμενο γκλοπ, σε ένα πρωτοφανές για την πόλη μας περιστατικό. Δύο άτομα τραυματίστηκαν -ο ένας από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιά, με την κατάσταση του ωστόσο να μην είναι ιδιαίτερα σοβαρή.

Ευτυχώς, οι Αρχές έφτασαν στον τόπο άμεσα, με αποτέλεσμα οι νεαροί να «διαλύσουν» στα γύρω στενά, ενώ έγιναν και δύο προσαγωγές.

Ακόμα τα κίνητρα του σοβαρού επεισοδίου δεν έχουν γίνει γνωστά. Αυτό που πάντως ερευνάτε από την Αστυνομία, είναι το ενδεχόμενο η όλη φασαρία να οφείλεται σε οπαδικές διαφορές.

Μία απάντηση στο “Εξετάζονται τα οπαδικά κίνητρα για το επεισόδιο στο Θέατρο!”

  1. ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ Avatar
    ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ

    Ξημερώματα οπαδικές διαφορές? Γιατί παρακολουθούσαν κάποιο αγώνα?
    Εντάξει η τρέλα δεν πάει στα «Βουνά»…αλλά μήπως εθιστικές ουσίες, μήπως ερωτικά, μήπως μοίρασμα «κερδών»….
    Η κοινωνία, έγινε εδώ & χρόνια, με ευθύνη πρώτα της «δημοκρατικής» πολιτείας μετετράπη σε ΖΟΥΓΚΛΑ…

1 Comment

1 Comment

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι