Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Μανούσος: «Να καταφέρω πράγματα με την Λαμία»

Την επιθυμία του να καταφέρει το κάτι παραπάνω με την Λαμία, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Μανούσος.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Μυτιλήνης athltikometopo.gr, ο έμπειρος επιθετικός αναφέρθηκε στην επιλογή του να μετακομίσει στην πόλη μας φέτος.

Αφού λοιπόν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πανουργιά Παπαϊωάννου και τον Μιχάλη Γρηγορίου, είχε μόνο καλά λόγια να πει και για τον σύλλογο. Μάλιστα, έθεσε ως στόχο το κάτι παραπάνω σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Κάτι που ο ίδιος θεωρεί εφικτό, βάσει υλικού και εικόνας στην προετοιμασία.

Συγκεκριμένα, είπε: «Πραγματικά ήρθα σε μια ομάδα που έχει φιλοδοξίες και κάθε χρόνο προσπαθεί να κάνει βήματα προόδου! Τόσο το εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα και στα αποδυτήρια, ο προπονητής που με αυτόν έκανα τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα και έκανα και μεταγραφεί όσο και η προσέγγιση του προέδρου το σκεφτικά και έτσι επέλεξα να έρθω στην ομάδα τις Λαμιας»!

Παράλληλα, συμπλήρωσε: «Οι στόχοι της ομάδος είναι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω φέτος να δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε και νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε με αυτά που έχουμε δείξει στα φιλικά παιχνίδια μέχρι στιγμής νομίζω ότι μπορούμε να καταφέρουμε καλά πράγματα φέτος. Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να με έχει καλά ο θεός να είμαι υγιής και να καταφέρω πράγματα στην Λαμία ώστε να βοηθήσω και εγώ την ομάδα να κάνει το βήμα παραπάνω».

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία