Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Νούνιες: «Ήρθα στην Λαμία για να παλέψω»!

Την επιθυμία του να κάνει το βήμα παραπάνω, επανέλαβε ο Κρίστοφερ Νούνιες. Ο Κοσταρικανός μεσοεπιθετικός της Λαμίας μίλησε στον Τύπο της Νότιας Αμερικής για την μεταγραφή του στην ομάδα μας.

Συγκεκριμένα, παραχώρησε συνέντευξη στην αργεντίνικη έκδοση του ESPN, όπου και σχολίασε την εμπειρία του από τον ΠΑΣ Λαμία. Αναφέρθηκε στην απόφαση του να έρθει στην χώρα μας και τις περισσότερες ευκαιρίες που του δίνει η Ευρώπη.

Μεταξύ άλλων μίλησε για το… δύσκολο -για τον ίδιο- κλίμα της Ελλάδας, αλλά και το υψηλότερο ποδοσφαιρικό επίπεδο της. Δεν παρέλειψε δε, να απαντήσει και για τις φήμες που τον ήθελαν το καλοκαίρι να επιστρέφει στην πατρίδα του λόγω δυσκολίας στην προσαρμογή.

Αναλυτικά:

Για τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ: «Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Το κίνητρο ήταν μεγάλο επειδή δεν είχα αντιμετωπίσει ποτέ αυτές τις ομάδες και το να μπορώ να τις αντιμετωπίσω αυτή τη στιγμή είναι ότι καλύτερο. Κάποτε έβλεπες τον Ματιέ Βαλμπουενά στη Γαλλία και τώρα το να μπορείς να τον αντιμετωπίσεις σου δίνει κίνητρο και μπορείς να συγκρίνεις τον εαυτό σου, με το επίπεδο που υπάρχει. Αυτό είναι πολύ καλό, για να συνεχίσεις στην ίδια κατεύθυνση».

Για το πως έχει προσαρμοστεί στην Ελλάδα: «Η γλώσσα είναι πολύ περίπλοκη, αλλά υπάρχει ένας Έλληνας συμπαίκτης που έπαιξε στην Ισπανία και με βοηθάει λίγο, και οι θερμοκρασίες πέφτουν. Είμαι καλά τακτοποιημένος, προπονούμαστε το βράδυ και το απόγευμα υπάρχουν πολλά καφέ, οπού ο καθένας μπορεί να καθίσει και στη συνέχεια πάω στην προπόνηση… Αν κάποιος δεν έχει συνηθίσει σε τόσο υψηλές θερμοκρασίες, θα αισθανόταν βαριά τα πόδια του, όπως συνέβη και με εμένα».

Για τις φήμες περί αποχώρησης του το καλοκαίρι: «Εκείνη την περίοδο σχεδίαζα το ταξίδι της κοπέλας μου εδώ και βγήκε αυτό το δημοσίευμα. Υπήρξαν άνθρωποι που με κατέκριναν λέγοντας ότι θα γυρίσω στην Κόστα Ρίκα και αυτό ήταν κάτι που με ενόχλησε. Για αυτό διευκρίνισα ότι αυτό είναι το όνειρό μου, ήρθα στη Λαμία να παλέψω και να συνεχίσω να βελτιώνω το ποδόσφαιρό μου».

Για την απόφαση του να έρθει στην Ελλάδα: «Αυτή ήταν η επιθυμία μου. Να πετύχω, να κάνω καλά πράγματα για να πετύχω τους στόχους μου. Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που είπα στον εαυτό μου όταν ήρθα εδώ, ότι θέλω να ξεχωρίσω και νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο… Εδώ το επίπεδο είναι υψηλό. Ήδη στην Ευρώπη έρχονται σκάουτερς για να δουν κάποια παιχνίδια. Πολλές ομάδες που αντιμετωπίζεις ρωτούν πληροφορίες για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, είναι πιο εύκολο να είσαι εδώ παρά να είσαι στην Κόστα Ρίκα».

Για την απόφαση του να έρθει στην Λαμία: «Είχα την ελπίδα ότι οι εκπρόσωποί μου θα έβρισκαν κάτι εκτός της χώρας. Υπήρχαν αρκετές ευκαιρίες ωστόσο τους ευχαριστώ που με έλαβαν υπόψη στη Σαπρίσα. Συναντήθηκα μαζί τους και ήμουν σίγουρος ότι θα μου έδιναν την ευκαιρία. Ωστόσο, ο εκπρόσωπός μου είχε ήδη μιλήσει για το θέμα της Λαμίας και τέσσερις ημέρες αργότερα μου έστειλαν πρόταση, οπότε ήρθα να υπογράψω εδώ στη Λαμία».

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Lamiara.gr

Μία απάντηση στο “Νούνιες: «Ήρθα στην Λαμία για να παλέψω»!”

  1. Φριξος Avatar
    Φριξος

    Καοως ορισεσ ιαι σε ευχαριστουμε που ηρθες στην ομαρα κας. Τετοιοι παικτες κοσμουν την ομαδα μας και οφειλει η διοικηση να επιλεγει παικτες που εχουν κινητρο αναδειξης και εναν αναλογου επιπεδου παικτη, επρεπε και οφειλει να φερει στην οναδα στη θεση του φορ, γιατι χανουμε την ουσια, οταν δε μπορουμε να πετυχουμε γκολ.
    Καλες ειναι οι εμφανισεις, αλλα χωρις γκολ, δεν κανεις νικη ιαι χανεις και την ουσια, που ειναι οι βαθμοι.Γι αυτη την ιατασταση-παραβλεψη, ασφαλως καποιος η καποιοι φερουν ακεραια την ευθυνη

1 Comment

1 Comment

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία