Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Σαν Σήμερα: Η 4αρα στον Άρη! (vid)

Πέντε χρόνια από την… ξεγυρισμένη σφαλιάρα στον Άρη και το φιλικό 4-0 στο ΔΑΚ Λαμίας, συμπληρώνονται σήμερα για τον ΠΑΣ Λαμία.

Στις 24 Σεπτεμβρίου του 2016 και στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για τη Football League, ο Άρης με πολύ «βαρύ» ρόστερ για τα δεδομένα της κατηγορίας, ήρθε στην πόλη μας σε ένα κρας-τεστ λίγο πριν τη σέντρα στο πρωτάθλημα.

Εντός αγωνιστικού χώρου όμως, κάθε άλλο παρά φαβορί εμφανίστηκε. Οι «κυανόλευκοι» τον… σκόρπισαν. Χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, το κατάφεραν λίγο πριν την ανάπαυλα, στο 42′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Γιόνε Πίντο. Από εκεί και πέρα, στην επανάληψη ακολούθησε… πάρτι! Στο 52′ και από μπαλιά του Βασιλόγιαννη, ο Βάντερσον με τρομερό σουτ -και αφού χόρεψε την άμυνα- έκανε το 2-0, ενώ στο 63′ ο Τσούκαλος τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας μετά από «μαγική» κάθετη μπαλιά του Μπλάζιτς. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κοτσώνης με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι μετά από φάουλ του Αυγενικού με γέμισμα.

Σημειώνεται εδώ, πως σεβόμενη το όνομα και τη φανέλα του αντίπαλου, η Λαμία στο σημείο εκείνο σεβάστηκε τους εντελώς ασύνδετους εντός αγωνιστικού χώρου «κίτρινους» και έριξε ταχύτητα, αφού εκείνο το απόγευμα το… κοντέρ στο ΔΑΚ θα μπορούσε να γράψει πολλά παραπάνω.

Για την ιστορία, το τέλος εκείνης της σεζόν βρήκε την ομάδα μας να πανηγυρίζει την άνοδο στην Super League για πρώτη φορά στην ιστορία της και τους Θεσσαλονικείς στην 3η θέση με τη γνωστή… καραμέλα περί διαιτητικής εύνοιας. Μιας ενορχιστρωμένης επίθεσης στους «κυανόλευκους», που ακόμα και σήμερα καλά κρατεί!

Θυμηθείτε τα highlights της αναμέτρησης:

 

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία