Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Να δώσει… αποδείξεις από νωρίς!

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στην τρίτη αγωνιστική -και ουσιαστικά το πρωτάθλημα τώρα να ξεκινάει- ωστόσο ο ΠΑΣ Λαμία καλείται από πολύ νωρίς να δείξει χαρακτήρα.

Είναι γεγονός πως οι τρεις κολλητές ήττες στις πρώτες στροφές του πρωταθλήματος δεν έχουν προβληματίσει ιδιαίτερα. Αφενός αυτό έχει να κάνει με το δύσκολο πρόγραμμα που ήδη έβγαλαν οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζοντας Ολυμπιακό, ΑΕΚ και τον Βόλο εκτός και αφετέρου έχει να κάνει με την εικόνα της ομάδας.

Σε κανένα από τα τρία παιχνίδια η Λαμία δεν άξιζε να χάσει. Έδειξε χαρακτήρα και συνοχή, ενδεχομένως περισσότερο κι από πιο δουλεμένες ομάδες.

Παρόλα αυτά στο τέλος οι βαθμοί είναι που μένουν και αυτή την στιγμή το ταμείο δείχνει… μηδέν. Για αυτό και το αυριανό (26/9) ματς με τον Παναιτωλικό έχει αρκετές ιδιαιτερότητες. Διότι αν μπορούμε να μιλάμε για πισωγυρίσματα σε αυτό το χρονικό σημείο, τότε ενδεχόμενη απώλεια κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου θα είναι πισωγύρισμα.

Πέραν τούτου -μέσω του Τύπου κυρίως- έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες ένα κλίμα. Ένα κλίμα που θέλει να έχουν ξεκινήσει μουρμούρες στο εσωτερικό του συλλόγου για τον Μιχάλη Γρηγορίου. Κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από πουθενά βέβαια. Τόσο από την διοίκηση, όσο και από το αγωνιστικό τμήμα, προκύπτει πίστη στο έργο του 47χρονου προπονητή και των συνεργατών του, καθώς και πίστη στο πλάνο που ακολουθούν.

Είναι κι αυτός ένας παράγοντας, τον οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίσουν οι «κυανόλευκοι». Να κλείσουν στόματα και να διαλύσουν τις όποιες υποψίες υπάρχουν τώρα που είναι νωρίς, πριν επηρεαστούν τα αποδυτήρια. Δεδομένα εξάλλου, τα αποδυτήρια του ΠΑΣ Λαμία είναι ένα από τα μεγαλύτερα «όπλα» του και θα πρέπει να μείνουν όσο το δυνατόν πιο… ανεπηρέαστα.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία