Ακολουθήστε μας:

Γυναίκες ΠΑΣ Λαμία

Στελέχωσε το γυναικείο τμήμα ο Ερασιτέχνης

Με τριπλή ανακοίνωση, ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία γνωστοποίησε την στελέχωση του γυναικείο τμήματος με τρεις γυναίκες που έχουν συνδέσει το όνομα τους με την ομάδα μας και το ποδοσφαιρικό της πόλης.

Πρόκειται για την Βάνια Τσιαγκούδη, την Μαρία Δαϊτσιώτη και την Λένα Γιάχου. Η πρώτη αναλαμβάνει χρέη Εφόρου του τμήματος, η δεύτερη Γενικού Αρχηγού και η τρίτη Υπεύθυνη Covid-19.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει τη στελέχωση του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών όπως παρακάτω:

Έφορος τμήματος αναλαμβάνει η Βασιλική (Βάνια) Τσιαγκούδη η οποία ζει στη Λαμία, ως εργαζόμενη, σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονία της Θεσσαλονίκης ενώ το 2017 εκλέχθηκε στις εκλογές του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας και ανέλαβε την θέση του Αναπληρωτή Προέδρου του Τμήματος Μεταποίησης και της εκπροσώπου του στο Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών.

Καθήκοντα γενικής αρχηγού ανατίθενται στη Μαρία Δαϊτσιώτη του Επαμεινώνδα ιδιωτική υπάλληλο, πρώην διαιτητή ποδοσφαίρου, απόφοιτη Ι.Ε.Κ. (βρεφονηπιοκόμος προσχολικής αγωγής) η οποία γεννήθηκε, μεγάλωσε, ζει κι εργάζεται στη Λαμία.

Υπεύθυνη COVID-19 αναλαμβάνει η Ελένη (Λένα) Γιάχου – Φρουτά γεννημένη στην Πάτρα (ζει στη Λαμία από το 1982), παλιά αθλήτρια στίβου στην Παναχαϊκή, μητέρα δύο παιδιών που ασχολούνται με τον αθλητισμό, ενεργό και δραστήριο μέλος εδώ και πολλά χρόνια του Συλλόγου Φιλάθλων Λαμίας.

Το Δ.Σ. εύχεται στα τρία παραπάνω μέλη του σωματείου κάθε επιτυχία στα νέα καθήκοντά τους.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γυναίκες ΠΑΣ Λαμία