Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Από κάποιους ανθρώπους δεν το περιμένεις…

Δεδομένα στον ΠΑΣ Λαμία περίμεναν να έχουν δύσκολο πέρασμα απόψε από την Νίκαια. Αυτό βέβαια δεν δικαιολογεί κάποιες συμπεριφορές…

Κι αν πάνω στην ένταση του αγώνα γίνονται και ακούγεται πολλά, στο αποψινό ματς με τον Ιωνικό, η συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων προκάλεσε πολύ αρνητική εντύπωση. Μια τέτοια ήταν και η παρουσία του Γιώργου Κασναφέρη.

Ο Γενικός Διευθυντής των Νικαιωτών ήταν ιδιαίτερα εριστικός τόσο προς τον πάγκο της ομάδας μας, όσο και με τους διαιτητές. Γεγονός που μπορεί να γίνει αντιληπτό δεδομένου ότι μιλάμε για επαγγελματία του ποδοσφαίρου, προκαλεί ωστόσο πολλά ερωτηματικά για έναν άνθρωπο που έχει φάει… ψωμί στην Λαμία.

Σε αντίθεση πάντως με τον κ. Κασναφέρη, ο Δημήτρης Σπανός ήταν πιο «ουδέτερος» στις αντιδράσεις του. Προσπάθησε να συγκρατήσει τους ποδοσφαιριστές του και να τους κάνει να συγκεντρωθούν στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Όπως και θα έπρεπε να κάνουν.

Advertisement
2 Σχόλια

2 Comments

  1. Νικος

    04/10/2021 at 6:12 πμ

    Όποιος παίρνει τον Καζναφερη για αυτό τον παίρνει.

  2. ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ

    04/10/2021 at 7:56 πμ

    ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑ ΠΟΤΕ, ΣΕ ΤΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ? ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΛΑΜΒΆΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΤΣΙΑΟΥΑ….

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι