Ακολουθήστε μας:

ΕΠΣ Φθιώτιδας

«Εκνευρισμός» με την διαιτησία στην Μαλεσίνα

Να ανασυνταχθούν ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης που ακολουθεί κόντρα στον Αστέρα Σταυρού, επιχειρούν από σήμερα οι άνθρωποι των Καλυβίων.

Η ομάδα της Λαμίας το περασμένο Σάββατο γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 5-1 στην Μαλεσίνα. Ένα αποτέλεσμα πάντως, που δεν αντιπροσωπεύει πλήρως την εικόνα του αγώνα. Περισσότερο η έκταση του σκορ είναι αυτή που μάλλον αδικεί τους «κίτρινους».

Κι αυτό διότι το πρόσωπο των παικτών του Δήμου Σπυριδάκη ήταν πολύ πιο ανταγωνιστικό, από ότι δείχνει το αποτέλεσμα. Δεδομένου ωστόσο πως απέναντι τους είχαν ένα από τα ποιοτικότερα σύνολα της Α’ Φθιώτιδας, είναι γεγονός πως τα Καλύβια στάθηκαν αξιοπρεπέστατα.

Σε κάθε περίπτωση, είναι γεγονός πως οι Λαμιώτες είναι ενοχλημένοι από κάποια σφυρίγματα του κ. Ζώγα. Κυρίως στέκονται σε τρεις περιπτώσεις. Θεωρούν πως υπάρχει χέρι επιτιθέμενου στην περιοχή στο 1-0 της Μαλεσίνας, ότι δεν τους καταλογίστηκε πεντακάθαρο πέναλτι στο ξεκίνημα της επανάλης και ότι το πέμπτο γκολ των Λοκρών προήλθε από οφσάιντ.

Είναι ξεκάθαρο πως στα Καλύβια θεωρούν πως δεν έπαιξε ρόλο η διαιτησία για την ήττα τους. Αυτό που ωστόσο επιθυμούν, είναι πιο προσεκτικές αποφάσεις από τους ρέφερι για να μην υπάρχουν… σκιές. Πόσο μάλλον από την στιγμή που το φετινό πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και γεμάτο ντέρμπι.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΣ Φθιώτιδας