Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Η ΕΠΣ Φωκίδας καλύπτει τα έξοδα των ιατρών σε όλα τα ματς!

Σε μια ιδιαίτερα αξιέπαινη κίνηση προχώρησε η ΕΠΣ Φωκίδας, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες και τις δυσκολίες της φετινής σεζόν.

Δεδομένου πως στον νομό αυτή την στιγμή δραστηριοποιούνται μόνο ερασιτεχνικά σωματεία, τα οποία δίνουν αγώνα… επιβίωσης, η γειτονική Ένωση αποφάσισε να τα στηρίξει έμπρακτα. Πως; Καλύπτοντας εξ’ ολοκλήρου το κόστος των ιατρών σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Με αυτό τον τρόπο, η ΕΠΣ Φωκίδας απαλλάσει τις ομάδες από έναν σημαντικό οικονομικό «βραχνά». Μάλιστα, ίδια συστάθηκε υγειονομική επιτροπή, η οποία έχει ως σκοπό τον καλύτερο συντονισμό των συλλόγων για την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της ΕΠΣ Φωκίδας, αναφέρει: «Η Ε.Π.Σ Φωκίδας, αφουκραζόμενη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλα τα σωματεία, ειδικά στην εποχή του COVID 19 και με μόνο γνώμονα την διευκόλυνση των σωματείων, ανακοινώνει ότι αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου το κόστος των ιατρών σε όλους τους αγώνες όλων των ομάδων για το σύνολο του πρωταθλήματος.

Στο ίδιο πλαίσιο συστάθηκε για πρώτη φορά και η υγειονομική επιτροπή της ΕΠΣ με πρόεδρο τον ιατρό κύριο Αλέξανδρο Κυριακιδη και μέλη την κυρία Χριστίνα Φωστιέρη και τον κύριο Ευστάθιο Καραγκούνη για τον καλύτερο συντονισμό των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Μόνο μας μέλημα να διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα με τις καλύτερες, τηρουμένων των αναλογιών συνθήκες».

Advertisement
Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι