Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Αστεία πράγματα: Οπαδοί του Άρη στο γήπεδο!

Μπορεί να έχει αναφερθεί πολλάκις ότι δεν θα τυπωθούν εισιτήρια φέτος! Μπορεί να έχει επίσης ειπωθεί πολλάκις ότι δεν θα επιτρέπονται φιλοξενούμενοι οπαδοί στα εντός της Λαμίας… κι όμως!

Οπαδοί του Άρη βρίσκονται στην κερκίδα του «Αθανάσιος Διάκος»για την σημερινή αναμέτρηση, την ώρα που οι αντίστοιχοι της ομάδας μας βρίσκονται στις ταράτσες γύρω από το γήπεδο.

Είναι άγνωστο πώς επιτράπηκε στους φίλους των Θεσσαλονικέων η είσοδος στο γήπεδο. Είναι επίσης άγνωστο αν πρόκειται για προσκλήσεις της ΠΑΕ Άρης. Προκαλεί ωστόσο παρά πολλά ερωτηματικά.

Άλλωστε, για μια ακόμα φορά οι οπαδοί του ΠΑΣ Λαμία είναι οι… ρηγμένοι της υπόθεσης. Όπως και πριν μερικές εβδομάδες, όταν είχαν αναγκαστεί να φύγουν από τις θέσεις τους για να φιλοξενηθούν οι αντίστοιχοι του Ολυμπιακού.

2 απαντήσεις στο “Αστεία πράγματα: Οπαδοί του Άρη στο γήπεδο!”

  1. Κώστας Avatar
    Κώστας

    Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΠΛΕΟΝ

  2. G. K Avatar
    G. K

    Αυτό που είχε συμβεί στο ματς με ολυμπιακό πρέπει να είναι από τις πιο καλτ αποφάσεις της ‘ένδοξη ελληνικής αστυνομίας’.. Και αντί να ζητηθούν ευθύνες.. Σιωπή.. ΓΙΑΤΊ?? ΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΙΣΧΎΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ VIP ΘΕΣΕΙΣ.. ΚΑΙ ΌΧΙ ΓΙΑ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΊΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΎΝ.. ΣΕ ΔΙΠΛΑΝΉ ΘΎΡΑ..

2 Comments

2 Comments

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία