Ακολουθήστε μας:

Γυναίκες ΠΑΣ Λαμία

Τι ισχύει για τον κόσμο στα εντός του Ερασιτέχνη;

Ιστορική θα είναι η προσεχής Κυριακή για τα τμήματα του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία. Για πρώτη φορά στην ιστορία τους, τα τμήματα Futsal και ποδοσφαίρου Γυναικών θα αγωνιστούν στην πόλη μας, με λίγες ώρες διαφορά μεταξύ τους.

Έτσι, το σωματείο προχώρησε σήμερα σε διευκρινήσεις αναφορικά με τον τρόπο εισόδο στο Χαλκιοπούλειο και το γήπεδο της Μεγάλης Βρύσης αντίστοιχα.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου ο Ερασιτέχνης ενημερώνει για τα έγγραφα που καλούνται οι φίλαθλοι να έχουν μαζί τους, προκειμένου να μπουν στα γήπεδα, καθώς και για την απαραίτητη προϋπόθεση να είναι μέλη του σωματείου, ή να κατέχουν ενιαία κάρτα φιλάθλου.

Αναλυτικά:

Το Δ.Σ. του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 ενόψει των δύο εντός έδρας αγώνων των τμημάτων μας, την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021, με αντιπάλους τις Πιερίδες Μούσες για το ποδόσφαιρο γυναικών στο γήπεδο Μεγάλης Βρύσης (15:00) και τη Λάρισα Futsal για το ποδόσφαιρο σάλας στο Χαλκιοπούλειο κλειστό γυμναστήριο (19:30), γνωρίζει στα μέλη και τους φιλάθλους της ομάδος μας τα παρακάτω:

α. Η είσοδος για τους ενηλίκους θα γίνεται με την επίδειξη του
πιστοποιητικού ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ή πιστοποιητικού ΝΟΣΗΣΗΣ.

β. Οι ανήλικοι από 13 ως 17 ετών, θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό PCR Test 72 ωρών ή Rapid Test 48 ωρών.

γ. Οι ανήλικοι ως 12 ετών, θα μπορούν να εισέλθουν στις εγκαταστάσεις με αρνητικό Self Test της ίδιας μέρας.

δ. Απαιτείται από όλους και το έγγραφο ταυτοπροσωπίας (Ταυτότητα, Διαβατήριο, κλπ.).

ε. Ειδικά για τον αγώνα ποδοσφαίρου σάλας η προσέλευση των φιλάθλων θα πραγματοποιηθεί μετά την 19:00, προκειμένου να τηρηθούν τα προβλεπόμενα από το υγειονομικό πρωτόκολλο μέτρα, λόγω του ότι προηγείται αγώνας άλλου αθλήματος.

στ. Η είσοδος στο Χαλκιοπούλειο θα πραγματοποιείται αποκλειστικά από τη Θύρα 1 με την επίδειξη της κάρτας μέλους ή της ενιαίας κάρτας φιλάθλου του σωματείου την οποία όσοι δεν κατέχουν μπορούν να προμηθεύονται επί τόπου (Ανήλικοι δωρεάν).

Σας περιμένουμε όλους στα πρώτα εντός έδρας ματς στην ιστορία των τμημάτων μας

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γυναίκες ΠΑΣ Λαμία