Ακολουθήστε μας:

Γυναίκες ΠΑΣ Λαμία

«Γίνεται μεγάλη προσπάθεια, θέλει χρόνο ακόμα»

Στην προσπάθεια που κάνει ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία και λιγότερο στο αγωνιστικό κομμάτι, εστίασε ο Παναγιώτης Καλόγηρος μετά το πρώτο επίσημο παιχνίδι στην ιστορία του γυναικείου τμήματος.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης με τις Πιερίδες Μούσες, ο κόουτς επισήμανε την σημασία της προσπάθειας που γίνεται φέτος, προκειμένου περισσότερα κορίτσια να ασοληθούν με την ομάδα και το ποδόσφαιρο. Επισήμανε δεν, την απειρία που υπάρχει.

«Είναι η πρώτη επίσημη εμφάνιση γυναικείας ομάδας με την επωνυμία ΠΑΣ Λαμία. Είμαστε νεοσύστατη ομάδα. Γίνεται πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια από όλους τους φορείς. Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους ανθρώπους της διοίκησης που το σκέφτηκαν όλο αυτό και το λειτουργούν. Εμείς κάνουμε την προσπάθεια μας και θα πρέπει να την συνεχίσουμε. Για να φέρουμε ακόμα περισσότερα κορίτσια στο γήπεδο. Να αθληθούν και να πάρουν παραστάσεις, γιατί αν εξαιρέσουμε μία – δύο κοπέλες, οι υπόλοιπες ουσιαστικά έχουν έρθει από… την γειτονιά, οπότε θέλει χρόνο όπως καταλαβαίνετε», ήταν τα λόγια του.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ: Lamiaole.gr

Advertisement
Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γυναίκες ΠΑΣ Λαμία