Ακολουθήστε μας:

ΕΠΣ Φθιώτιδας

«Ερυθρόλευκη» η κορυφή, ισόπαλο το ντέρμπι!

Μόνος του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Φθιώτιδας βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου ο Ολυμπιακός Λαμίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν όσο χρειάστηκε, προκειμένου να πάρουν με σκορ 5-0 την λαμιώτικη «μάχη» με τα Καλύβια. Την ίδια ώρα, η Στυλίδα άφηνε βαθμούς στο ντέρμπι με την Προοδευτική στην Λάρυμνα. Το τελικό 1-1 ήταν η δεύτερη φετινή της απώλεια και την άφησε στο -2 από την κορυφή και τους Λαμιώτες.

Εκεί, έχει συγκάτοικο τον Αστέρα Σταυρού, που επιβλήθηκε με σκορ 1-0 στην Ηράκλεια, ενώ ένα βαθμό πίσω του ακολουθεί η Δάφνη Λιβανατών. Προοδευτική και Μαλεσίνα συμπληρώνουν την εξάδα, με την τελευταία να πανηγυρίζει την νίκη με σκορ 1-0 επί της Νίκης Αγίας Παρασκευής στο πρώτο παιχνίδι μετά την πρόσληψη του Μάκη Ζαχαρόπουλου στον πάγκο της.

Αναφορικά με την ουρά, ο Άρης Αγίου Κωνσταντίνου στο ντεμπούτο του Γιάννη Μαντζίκου στον πάγκο του έβγαλε… τα μάτια του, αφού ηττήθηκε από το Ρεγγίνι με σκορ 2-1 στον ουδέτερο Άγιο Σεραφείμ, σε ένα ματς που μέχρι το 74′ προηγούταν.

Υπενθυμίζουμε, πως η Δάφνη πήρε στα χαρτιά το ματς με τον Ευρυτανικό, καθώς ο τελευταίος μεσοβδόμαδα αποφάσισε την αποχώρηση του από το πρωτάθλημα.

7η αγωνιστική Α’ Φθιώτιδας

Μαλεσίνα-Νίκη Αγ. Παρασκευής 1-0
(45+1’ Στεργίου)

Προοδευτική Λάρυμνας-Στυλίδα 1-1
(17’ Πασχαλίδης-8’ Χρ. Βαρυπάτης)

Ηράκλεια-Αστέρας Σταυρού 0-1
(36’ Κακκάβας)

Ολυμπιακός Λαμίας-Καλύβια 5-0
(16’ Αγγ. Βαρυπάτης, 31’,37’ Ν. Λέντας, 83’, 92’ Μπαγινέτας)

Άρης Αγ. Κωνταντίνου-Ρεγγίνι 1-2
(3’ Πλούμπης – 74’ Γιαννόπουλος, 80’ Παναγιωτάκης)

Δάφνη Λιβανατών-Ευρυτανικός 3-0 α.α.

Ρεπό: Οπούντιος Μαρτίνου

Η βαθμολογία:

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΣ Φθιώτιδας