Ακολουθήστε μας:

ΕΠΣ Φθιώτιδας

Μπαίνει ο χλοοτάπητας στα Καλύβια!

Πιο κοντά από ποτέ, φαντάζει η επίλυση του γηπεδικού ζητήματος που εδώ και δύο χρόνια βασανίζει την ΑΕ Καλυβίων. Κι αυτό διότι την Τετάρτη (17/11) ο Δήμος Λαμιέων υπέγραψε την σύμβαση για την εγκατάσταση του χλοοτάπητα στο γήπεδό της, ανοίγοντας τον δρόμο για την επιστροφή της στην φυσική της έδρας.

Πρόκειται για πάγιο αίτημα του συλλόγου εδώ και δύο χρόνια, από όταν δηλαδή λόγω των εργασιών τα Καλύβια αναγκάστηκαν να… ξενιτευτούν. Έκτοτε, η ομάδα αναγκάζεται να αγωνίζεται σε ουδέτερες έδρες, όπου πραγματοποιούνται και οι προπονήσεις της, με αποτέλεσμα αγωνιστικά να της έχει στοιχίσει πολύ.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του Δήμου, το έργο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους επτά μήνες και θα παραδοθεί μαζί με την εγκατάσταση χλοοτάπητα και στο γήπεδο του Καλαμακίου.

Το δελτίο Τύπου:

Υπογράφηκε από το Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο και τον εκπρόσωπο της εργολήπτριας εταιρείας, η σύμβαση υλοποίησης του έργου:

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΓΗΠΕΔΩΝ», που αφορά τις εργασίες εγκατάστασης συστήματος συνθετικού χλοοτάπητα στα γήπεδα Καλυβίων και Καλαμακίου, προϋπολογισμού 228.023,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%).

Στο γήπεδο Καλυβίων, η συνολική επιφάνεια προς επίστρωση με συνθετικό χλοοτάπητα έχει εμβαδόν 9.180,00 μ2 και η διαγράμμιση των ορίων του αγωνιστικού χώρου ποδοσφαίρου θα έχει διαστάσεις 64,00μ x 105,00μ.

Στο γήπεδο 5×5 στην Τ.Κ. Καλαμακίου η συνολική επιφάνεια προς επίστρωση με συνθετικό χλοοτάπητα έχει εμβαδόν 848,00 μ2 και η διαγράμμιση των ορίων του αγωνιστικού χώρου ποδοσφαίρου θα έχει διαστάσεις 20,00μ x 30,00μ.

Το έργο προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε περίοδο επτά (7) μηνών από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης και όλες οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, δήλωσε σχετικά :

«Λίγες μέρες μετά την έναρξη των εργασιών κατασκευής συνθετικού χλοοτάπητα και στίβου στο γήπεδο Γαλανέικων, σειρά παίρνουν άλλα δύο γήπεδα του Δήμου μας.

Κάνουμε έτσι, ένα ακόμα βήμα που υπηρετεί το στόχο μας για ένα ολοκληρωμένο μοντέλο ισόρροπης αθλητικής ανάπτυξης στο Δήμο Λαμιέων με νέες υποδομές και αναβάθμιση των ήδη υφιστάμενων σε όλο το Δήμο μας.

Ένα μοντέλο που υπηρετεί τον πολίτη, προσφέροντάς του σύγχρονες, ασφαλείς και ποιοτικές υποδομές άθλησης, χωρίς να χρειάζεται να μετακινείται μακριά από το σπίτι του.

Με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας υλοποιούμε απαρέγκλιτα το σχεδιασμό μας……»

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΣ Φθιώτιδας