Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Θα το πάει νομικά η Λαμία για το γήπεδο!

Έξαλλος εμφανίστηκε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, μετά την εξέλιξη της αλλαγής της έδρας στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα «a-sports.gr», ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας καταλόγισε την ευθύνη στην εταιρία που έχει αναλάβει την συντήρηση των γηπέδων της Super League. Μάλιστα, τόνισε πως οι «κυανόλευκοι» θα καταφύγουν στα δικαστήρια εις βάρος του ιδιοκτήτη της, σχολιάζοντας πως ο συγκεκριμένος είναι ο υπεύθυνος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαϊωάννου σχολίασε: «Δεν τελειώσαμε, τώρα αρχίζουμε… Με τον κ. Αντώνη Γκριμότση και την εταιρεία του θα τα πούμε στα πολιτικά δικαστήρια για αυτό που έγινε με την αλλαγή της έδρας του αγώνα μας με τον Παναθηναϊκό. Ο συγκεκριμένος κύριος και η εταιρεία του που έχει πάρει υπερεξουσίες στον έλεγχο των γηπέδων λειτούργησε καταχρηστικά και καθ’ υπέρβαση…»

Να σημειωθεί εδώ, πως στον ΠΑΣ Λαμία θεωρούν αποκλειστικά υπεύθυνη την συγκεριμένη εταιρία για την ακαταλληλότητα του «Αθανάσιος Διάκος». Αν και οι εργασίες έγιναν εντός χρονοδιαγράμματος, οι «κυανόλευκοι» καταγγέλουν πως το γήπεδο «έκοψε» σε ορισμένα σημεία, εξαιτίας των αποστραγγιστικών έργων, ενώ η ειδική σχάρα που χρησιμοποιήθηκε για το γκαζόν αντί να το βοηθήσει να «δέσει», το κατέστρεψε.

Μία απάντηση στο “Θα το πάει νομικά η Λαμία για το γήπεδο!”

  1. Νικος Avatar
    Νικος

    Η οποία θα εκδικαστεί ποτε; όταν πέσουμε; Όλο το καλοκαίρι υπήρχε, την διακοπή περιμέναμε;

1 Comment

1 Comment

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία