Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Αναχώρησαν για Βόλο τα λεωφορεία των διαρκείας

Για τον Βόλο αναχώρησαν σήμερα λίγο πριν τις 16:00 τα λεωφορεία που μίσθωσε ο ΠΑΣ Λαμία και θα μεταφέρουν τους κατόχους των καρτών διαρκείας στο Πανθεσσαλικό για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Παρότι οι εξελίξεις από το Σάββατο τρέχουν αναφορικά με το παιχνίδι, κάτοχοι των καρτών συγκεντρώθηκαν στην Έκθεση, εκεί που είχε ορίσει η «κυανόλευκη» ΠΑΕ, ώστε να μεταφερθούν δωρεάν στην γειτονική πόλη, με τα λεωφορεία που είχε μισθώσει η διοίκηση.

Ο αριθμός μπορεί να μην ήταν μεγάλος, ωστόσο θα πρέπει να συνυπολογιστεί το εργάσιμο της ημέρας, καθώς και το γεγονός πως μόλις το πρωί σήμερα ανακοινώθηκε πως θα μπουν τα λεωφορεία. Πέραν τούτου, υπάρχει μεγάλος αναβρασμός στο εσωτερικό του συλλόγου, για το παρασκήνιο της απόφασης το παιχνίδι να αλλάξει έδρα.

Είναι πάντως δεδομένο, πως ο όγκος των κατόχων διαρκείας που θα μεταβούν στο Βόλο με ιδιωτικά μέσα, θα είναι σαφώς μεγαλύτερος.

Υπενθυμίζεται πως εισιτήρια δεν θα εκδοθούν, όπως επίσης ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΟΙ οπαδοί του Παναθηναϊκού που θα προσπαθήσουν να προσεγγίσουν το γήπεδο.

Advertisement
Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία