Ακολουθήστε μας:

ΕΠΣ Φθιώτιδας

Ένας δικός μας άνθρωπος Τεχνικός Διευθυντής στην Στυλίδα!

Έχοντας βοηθήσει την Στυλίδα εκτός γηπέδων, από σήμερα ο Γιώργος Σγατζούρης θα προσφέρει από… μέσα.

Ο ΑΟΣ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον γνωστό οπαδό του ΠΑΣ Λαμία, όπου αναλαμβάνει το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή στον σύλλογο. Τόσο στις «μικρές» όμαδες, όσο και στην ανδρική.

Να σημειωθεί πως ο Σγατζούρης υπήρξε ένα από τα ηγετικά στελέχη του παλιού Συνδέσμου Φιλάθλων Λαμίας και της ΠΑΛΕΦΙΛ εν συνεχεία, ενώ κατέχει την θέση του προέδρου στην Λέσχη Φιλάθλων ΠΑΣ Λαμία. Τα τελευταία χρόνια διαμένει μόνιμα στην γειτονική πόλη και βοηθάει την ομάδα του λιμανιού έμπρακτα.

Η ομάδα του Lamiaole.gr του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του!

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Στυλίδας είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει στην οικογένεια του, στην θέση του τεχνικού διευθυντή, στην μεγάλη ομάδα αλλά και στην ακαδημία μας, τον Κ.Γεώργιο Σγατζούρη.

Ο Κ. Σγατζούρης είναι Πρόεδρος της Λέσχης Φιλάθλων του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ και σε δύσκολες εποχές τα έχει βγάλει εις πέρας με μεγάλη επιτυχία. Επίσης διατηρεί το κατάστημα Coffee Road στην οδό Αθηνών κ’ Κύπρου στην Λαμία.

Εμείς από την μεριά μας του ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχίες και με την ομάδα της καρδιάς του και με τον Α.Ο.Στυλίδας!!!

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΣ Φθιώτιδας