Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Ανοιχτό και για στόπερ τον Γενάρη

Η θέση του κεντρικού αμυντικού είναι θεωρητικά από εκείνες που η Λαμία έχει υπεροπλία. Δεν αποκλείεται ωστόσο να γίνει μεταγραφή για την απόκτηση ενός ακόμα στόπερ. Εφόσον το ευνοούν οι συνθήκες βέβαια.

Στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν, ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει στην διάθεση του πέντε παίκτες για την συγκεκριμένη θέση. Οι Αντέτζο, Τζανετόπουλος είναι αυτοί που λογίζονται ως βασικοί, με τον Βύντρα να τους δίνει ανάσες όποτε χρειάζεται. Ο Μαζουλουξής είναι μεν μια καλή λύση από τον πάγκο, ωστόσο χρησιμοποιείται και σε άλλες θέσεις, ενώ ο Γκόλεμιτς δεν έχει ενσωματωθεί στο 100%.

Η σκέψη που υπάρχει στους «κυανόλευκους» είναι -εφόσον βρεθεί- κάποια ποιοτική λύση, να προχωρήσουν σε μετεγραφή, με σκοπό να πλαισιωθούν οι υπόλοιποι.

Πάντως -από την στιγμή που υπάρχουν επιλογές για τα στόπερ- στον ΠΑΣ Λαμία δεν θα έλεγαν όχι στο ενδεχόμενο για την συγκεκριμένη θέση να γίνει μεταγραφή ενός πολύ προσιτού οικονομικά ποδοσφαιριστή, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Advertisement
2 Σχόλια

2 Comments

  1. ΗΒ

    18/12/2021 at 11:12 πμ

    Τι στόπερ; Σέντερ φορ, εξτρέμ, αμυντικό χαφ, δεξί Μπακ, και φυσικά αλλαγή γυμναστή γιατί το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας είναι η κακή φυσική κατάσταση!!! Αν δεν βελτιωθεί σε αυτό το θέμα η ομάδα θα πάνε όλα στραφι..δεν υπάρχουν ατυχίες.. αλήθεια πότε έγιναν τελευταία φορά εργομετρικα και τι έδειξαν; Μήπως έχουν να κάνουν από το καλοκαίρι; Ευθύνη Φέρει και ο Γρηγορίου, άλλωστε τα έλεγε και ο Κούγιας

  2. Νικος

    18/12/2021 at 3:19 μμ

    Στόπερ; Δεν πάμε καλά… Αν τρώμε γκολ είναι λόγω διαφορετικής τακτικής του προπονητή με την οποία είτε διαφωνείς είτε συμφωνείς. Δεν είναι θέμα αμυντικων.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία