Ακολουθήστε μας:

Άλλα αθλήματα

Μπράβο ρε Παναγιωτάρα! (vid)

Ένα… μάθημα ζωής από τα λίγα είχαν την τύχη να βιώσουν το απόγευμα της Κυριακής όσοι παρακολούθησαν από κοντά την αναμέτρηση του Ερμή Σχηματαρίου με την Μελίκη.

Οι Στερεοελλαδίτες έφτασαν πολύ εύκολα στην νίκη, συνεχίζοντας την ξέφρενη φετινή τους πορεία στην Β’ Εθνική και στον όμιλο που συμμετέχει και ο Έσπερος Λαμίας. Η είδηση ωστόσο από το συγκεκριμένο ματς, δεν ήταν η νίκη τους αλλά οι πρώτοι πόντοι του νεαρού Παναγιώτη Τζαβέλλα.

Πρόκειται για ένα παιδί με ειδικές ικανότητες το οποίο προέρχεται από τα «σπλάχνα» του συλλόγου και φέτος αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ανδρική ομάδα. Με το ματς να έχει κριθεί, ο κόουτς Νίκος Οικονόμου αποφάσισε να τον ρίξει στο παρκέ για να πάρει την πρώτη κρυάδα. Και το γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι για να τον αποθεώσει!

Μάλιστα, στην συνέχεια είχαμε καθολικό standing ovation, με τις δύο ομάδες να… στέλνουν τον νεαρό Παναγιώτη κάτω από το καλάθι και τον ίδιο με λέι-απ να πετυχαίνει τους πρώτους του δύο πόντους. Ακολούθησε πανδαιμόνιο, με τον ίδιο να πηγαίνει και να παίρνει αγκαλιά τον Οικονόμου.

Το βίντεο με την φάση προκαλεί ρίγος συγκίνησης… Μπράβο Ερμή, μπράβο Παναγιώτη!

 

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Άλλα αθλήματα