Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Βλέπει Ολυμπιακό και… κατεβάζει ρολά!

Την τρομερή παράδοση που έχει κόντρα στον Ολυμπιακό, συνέχισε να «χτίζει» με την χθεσινή του εμφάνιση στο «Καραϊσκάκης» ο Μπόγιαν Σαράνοφ.

Γράψαμε και χθες, πως το πέναλτι που απέκρουσε στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης ο Σέρβος τερματοφύλακας, ήταν το δεύτερο στο συγκεκριμένο γήπεδο κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΣ Λαμία και μάλιστα στην συγκεκριμένη εστία. Πρόκειται ωστόσο για την τρίτη φορά που ο έμπειρος πορτιέρε αντιμετωπίζει τους «ερυθρόλευκους» και αποκρούει πέναλτι τα τελευταία έξι χρόνια, με την παράδοση να γίνεται όλο και πιο εντυπωσιακή.

Κι αυτό, καθώς πριν την 28η Φεβρουαρίου το 2019, όταν το είχε ξανά κάνει ως τερματοφύλακας της ομάδας μας, στις 14 Φεβρουαρίου του 2015 ο Σαράνοφ είχε αποκρούσει στο φαληρικό γήπεδο την εκτέλεση του Ντομίνγκες, υπερασπιζόμενος την εστία του Εργοτέλη.

Γενικότερα, η χθεσινή ήταν η πέμπτη του απόκρουση στην Ελλάδα και δεύτερη την φετινή σεζόν, αφού είχε βγάλει και το πέναλτι του Κρασί στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Ηλιούπολη τον περασμένο Οκτώβριο στο «Ελ Πάσο».

Αναλυτικά οι αποκρούσεις του:

14.02.2015: Ολυμπιακός – Εργοτέλης 3-0 (SL) εκτελεστής Ντομίνγκες
28.02.2019: Ολυμπιακός – Λαμία 0-1 (ΚΥΠ) εκτελεστής Φορτούνης
30.03.2019: Λαμία – Πανιώνιος 1-0 (SL) εκτελεστής Ντουρμισάι
27.10.2021: Ηλιούπολη – Λαμία 0-3 (ΚΥΠ) εκτελεστής Κράσι
19.12.2021: Ολυμπιακός – Λαμία 1-0 (SL) εκτελεστής Ελ Αραμπί

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία