Ακολουθήστε μας:

ΕΠΣ Φθιώτιδας

Παραιτήθηκε με… ευχαριστίες ο Νικολάου!

Την απόφαση του να αποχωρήσει από την Ε.Ε. της ΕΠΣ Φθιώτιδας, όπως και την αίτηση παραίτησης του, γνωστοποίησε την Τρίτη ο Δημήτρης Νικολάου.

Με επιστολή που έστειλε, ο ταμίας της ΕΠΣΦ γνωστοποίησε πως ο ίδιος είχε καταθέσει αίτηση να αποχωρήσει, για λόγους εύρυθμης λειτουργίας της διοργανώτριας, καθώς υπήρχε διάσταση απόψεων με μέλος της. Σχολίασε την επιθυμία του η Ένωση να συνεχίσει να λειτουργεί με γνώμονα το καλό των ομάδων της Φθιώτιδας και ευχήθηκε κάθε επιτυχία σε όλα τα σωματεία.

Αναλυτικά:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας για την αποδοχή της από 26/11/2021 αίτησης παραίτησης μου από Πρόεδρο της επιτροπής πρωταθλήματος για το καλό του τοπικού ποδοσφαίρου και την ομαλή συνέχεια των διοργανώσεων της, τα οποία πάντα ήταν και θα συνεχίσουν να είναι γνώμονας και κανόνας μου.

Λόγοι αδυναμίας συνεργασίας με συγκεκριμένο μέλος της επιτροπής με ανάγκασαν στην συγκεκριμένη απόφαση για την εύρυθμη λειτουργία της διοργανώτριας αρχής του Νομού μας.

Δυστυχώς μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά….

Ευχαριστώ όλα τα σωματεία και τους διοικούντες τους για την έως σήμερα άψογη συνεργασία που είχαμε και εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα αξιόλογα μέλη που απαρτίζουν την επιτροπή.

Kαλές γιορτές με υγεία και ευτυχία σε όλους με ένα δημιουργικό νέο έτος.

Νικολάου Δημήτριος
Ταμίας Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΣ Φθιώτιδας